ציטוט:
נכתב במקור על ידי hi_sorie
שיהיה ....
אל תזלזל במי שאתה לא מכיר ...
זה המשפט היחידי שיש לי לומר לך , ואם אתה כל כך עשיר ויש לך לפי מה שאתה אומר יותר ממאה אלף שקל מתכנות אתרים אז מה אתה עושה בהוסטס? חחחחח
עשה לי טובה את גיל 12 עברתי ...
לך תזיין תשכל למישהו אחר... קלק 5 אפסים ...
|
מה אני עושה בהוסטס ? מדפדף וקורא הודעות של מתכנתים, לראות האם יש משהו חדש ומעניין.
מלבד זאת שאני לא עובד על פרוייקטים עם ילדים קטנים. הגיל המינימלי ללקוח אצלי הוא 17. הלקוחות שלי הם בני 30+ רובם ויש שנים בני 26 ו27. אני עובד בצורה שונה מהמתכנתים הצעירים, אני נפגש עם כל לקוח, עובד איתו ומסביר לו מה הוא צריך או לא צריך, מה אפשר לחסוך ואיפה לא כדאי לחסוך, יוצר לו "תוכנית אסתרטגית" לשיווק האתר לפי הגילאים, אני בוחר לו מעצב רציני והולך ויושב עם המעצב לפי סקיצת עיצוב שקיבלתי מהלקוח ודואג שהעיצוב יהיה בדיוק לפי טעם הלקוח, כל שינוי ושינוי נעשה עד שהלקוח מאושר.
לאחר תיכנות האתר, לאחר שהאתר עלה הלקוח עוד יכול לבצע שינויים קלים ללא תוספת תקציב, שינויים במבנה, הוספת אלמנטים קטנים למערכת האתר, דבר זה הוא למעשה "ביטוח" הלקוח יודע שהוא לא לבד, הוא יודע שיש גוף מאחוריו. הלקוח גם תמיד יכול לבוא ולבקש בתמורה לתוספת בתקציב שינויים ותוספות דרסטיות יותר והלקוח מקבל אחריות של שנה על המוצר שלו. משמע, מקבל תמיכה מלאה בכל הנוגע למערכת, מקבל תדריך לעבודה עם המערכת, מקבל מדריך פלאש, הלקוח מקבל גם תמיכה טכנית לכל תקלה שתקרה והיא לא כתוצאה ממשחק של הלקוח בקוד, אל שגיאה במערכת, שגיאה כתוצאה ממעבר שרת, תיקיה וכו'.
במילים אחרות, אני לא כמוך, אני לא עושה רוח ומציג עיצוב עלוב ומערכת עלובה ומתחיל לשחק אותה ולהתנגד לקבל ביקורת. בן אדם שלא יכול לקבל ביקורת לעולם לא יצליח.