ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima
אתה בעצמך מוריד "כמו כולם" ועוד בא ומטיף לי? חבוב, אתה באותה הסירה איתי כל עוד אתה מוריד ולא קונה, תרצה או לא תרצה.
עמרי, ואם אני רוצה משחק ואני לא יודע אם הוא מספיק טוב כדי לשלם עליו? אני אוריד ואשחק, ואף אחד לא יגיד לי שאני גנב, למה? כי זה לא עניינו.
|
דימה, בשביל זה הומצאה גרסת ההדגמה (Demo).
מספיק מידע בשביל לראות אם שווה לרכוש, אבל לא היצירה המלאה.
אל תתחכם, אין שום סיבה לגנוב. ד"א, אני אומר לך בפירוש שאתה גנב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Yaniv|
לכמה מכם יש פוטושופ מותקן על המחשב?
לכמה מתוכם יש מקורי?
אני לא בעד להוריד הכל, תוכנות ומשחקים שימושיים צריך לקנות..
אבל לא להוריד שירים, לא להוריד משחקים ולא להוריד תוכנות? אני (כמו רוב האנשים בעולם) לא מתכוון לשלם עשרות אלפי שקלים בשביל שכל התוכנות במחשב שלי יהיו חוקיות (גם תוכנות שאני משתמש בהם 5 דקות בשנה)..
|
לי.

גנרטור רציני יכול לעלות הרבה מאוד כסף, אבל הוא יהיה בשימוש (אם אין לך צורך מיוחד בו) רק לעיתים מאוד רחוקות כשיש הפסקת חשמל וכו'.
אז מה, תגנוב אותו? לא, אתה פשוט לא תשתמש באחד.
אתה לא אמור לגנוב תכנה כי בא לך שיהיה אותה, ואתה לא ממש צריך אותה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי FreakBox
אנחנו בתור ישראלים שהכלכלה שלנו לא מזהירה והמשכורות פה(גם לאנשים בכירים) לא מזהירה במיוחד לפי דעתי לא יכולים להרשות לעצמנו לקנות כל כמה זמן משחק חדש..
אני אגיד לכם מניסיון אישי.. המשפחה שלי שהייתה גרה בצרפת הייתה מתפרנסת כמו שצריך ומה היו התפקידים שלהם? האחת מורה והשני פרופסור למת'..
היום הם עובדים באותם תפקידים, רק בישראל.. המשכורת הרבה.. אבל הרבה פחות ממה שקיבלו..
אז אם המשכורת של ההורים, והכלכלה בכלל בישראל הייתה טובה היינו יכולים להרשות לעצמנו לקנות משחקים במחירים סבירים (לא 300ש"ח+ זה לא מחיר סביר בכלל אני מתכוון בטווח של 150-250 ש"ח מקס')
כמובן שאי אפשר להתבסס רק על המשכורת של ההורים ואפשר לעבוד ולהרוויח כסף אבל אל תשכחו שבתור נער אין מספיק זמן לעבוד כי יש לימודים מבחנים ובגרויות ואין הרבה זמן לעבוד..
לסיכום אני אגיד דבר אחד..
הכלכלה שלנו בישראל לא הולכת להשתפר ואני מניח שלא תהיה הוזלת מחירים של משחקים לכן אפשר להבין דבר אחד.. האופצייה היחידה היא הורדה (אני אישית לא מוריד כל כך משחקים כי אין לי זמן לשחק אבל הרוב הגדול מוריד).
|
עדיין לא הבנתם שאם אין לכם את הכסף לקנות משהו, אז פשוט לא יהיה לכם אותו?
אין שום הצדקה לגניבה. אם אין לי כסף לשעון יוקרתי, אני לא אגנוב לי אחד.