27-12-07, 21:55
|
# 2
|
משתמש - היכל התהילה עסק רשום [ ?]
|
כמה בעיות...
אתם אומרים למעשה ש ...
6.2 בכל מכרז נקבעת מינימום משתתפים לסגירת מכרז, יש להדגיש כי במהלך המכרז הנהלת החברה, רשאית להפחית מכמות המשתתפים לסגירת המכרז ו/או להגדיל מכמות המשתתפים לסגירת המכרז
.
היה וכמות המשתתפים לא הגיע לכמות המינימום כפי שנקבעה וצוינה בכותרת המכרז, ע"י הנהלת החברה, לא יהיה סגירת מכרז, ולא יהיו זוכים.
כלומר, יתכן שאני אשלם עבור השתתפות במכרז שבו לא אני ולא אף אחד אחר יזכה. במקרה כזה בעצם אפילו הסיכוי (בינינו, הלא גדול) שהיה לי לזכות במוצר התפוגג. האם במצב כזה לא ראוי להחזיר לגולש את כספו או לפחות לתת לו זיכוי להשתתפות במכרז אחר? הרי ברור שמכרז על מכונית שדורש 9,000 משתתפים לא ייסגר עד היום ב 21:30.
בנוסף, לפי תחילת הסעיף עולה שגם אם כן ייכנסו 9,000 גולשים, הרי שבעלי האתר יכולים להגדיל את מספר ההצעות הדרושות לסגירת המכרז ל 9,100 ולהכשיל את המכרז. כלומר: צריך מאד לסמוך עליכם עם סעיף כזה בתקנון...
בנוסף, קצת חסר לי ה"אבא והאמא" של האתר. כלומר, אני רואה שהאתר רשום על שם חברה כלשהי בטבריה. יפה מאד. באתרים כאלה יכול להיות מרגיע מאד לציין מה הערבויות שיש לגולש לכך שהחברה אכן תעמוד בהתחייבות שלה. אתה אומר ש"אצלנו לא נותנים הצעות פיקטיביות". ברור, לא ציפיתי שתגיד שאצלכם כן. אבל מי מפקח על הנושא הזה? משרד רואי חשבון מפורסם כלשהו שניתן לסמוך עליו? מישהו?
ועוד כמה דברים שקצת מפחידים אותי...
ההנהלה רשאית לשנות את גובה דמי ההשתתפות במהלך המכרז, בתנאי שתגדיל ו/או תפחית את מינימום המשתתפים לסגירת המכרז.
בכל מקרה של תביעה ו/או מחלוקת של משתתף בעניין המכרז כנגד חברת " פיזרו פתרונות מכירה בע"מ ", יהיה התובע מוגבל כספית בהחזר גובה דמי ההשתתפות בלבד, ובסכום התביעה עד למקסימום של פי שתיים משווי כל מכרז ו/או מכרזים שבמחלוקת אשר בגינה הוגשה התביעה.
4.8 אין להשתמש בנתונים המופיעים באתר לצורך הצגתם במקום אחר, בלא לקבל את הסכמתה של החברה מראש ובכתב. <-- מקווה שלא תתבעו אותי על זה שהבאתי חלקים מהתקנון בלי לקבל את הסכמתכם מראש ובכתב 
|
|
|