ציטוט:
נכתב במקור על ידי IdanSmith
אני תמיד בטוח ב-110% בכל מילה שאני כותב לפני שאני כותב אותה. נראה לי שאתה זה שאבוד בין כל המידע שנזרק עלייך מכל הצדדים. תשמע, "עובדה" היא משהו שנקבע כמוצק עד שמישהו בא והוכיח אחרת. כל אלו שבאים בטענות מחאה "טבלאות זה יותר טוב מתאים!" או "עמיד יותר" או כל החרזה כזאת או אחרת עושים זאת לא מתוך ידיעה מלאה. פשוט לכל אורך דרכם כ-מקודדי אתרים (בוני אתרים, בסדר?) הם קודדו אתרים ע"י טבלאות בלבד וזה מה שהם מכירים ומפחדים משינויי או שאכן ניסו לעשות את השינויי אך לא הלך להם כל כך לכן הם מגנים את השיטה הזאת כל כך. בסופו של דבר זה רק מזיק להתפתחות שלהם כמקודדי אתרים ולא לי כשהם בזים לי על "שגיאותי המקצועיות". ולך ידידי לפורום אני מציע לקרוא את המאמר הזה - " מדוע זה מטופש להשתמש בטבלאות לעימוד" ולהחליט בעצמך אם טבלאות שימושיות לקידוד מלא של אתרים או לא. =]
נ.ב - אני מעדיף לכתוב משהו שנויי במחלוקת מאשר משהו מוסכם, אחרי הכל איפה הכייף?
|
עזוב אחי כנראה אתה לא הבנת אותי וזה בגלל שאני לא הסברתי את עצמי טוב בקיצור ניסיתי להגיד שבעצם בנושא הזה יש המון מחלוקות על כל הנושאים של זה כל אחד חושב משהו אחר אז אני חושב שהדיון הזה יכול להגיע ל-100 עמודים אם זה לא ינעל עד אז או שזה יגיע לקצת עמודים וינעל פשוט אבל אני מנסה להגיד שזה נושא שאפשר לדון עלייו המון זמן ולא נמצא לו פתרון לכל אחד ומה שנוח לו הלקוח יבחר מה שהכי מתאים לו מה שהכי טוב לו.. ד"א אני לא מקודד בטבלאות בכלל אז אם התכוונת גם אלי אז אתה טועה XD פשוט דיברתי על כל אלו שמקודדים בטבלאות