View Single Post
ישן 20-12-07, 18:50   # 23
WebProject
מ.תיכנות

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to WebProject

WebProject לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי IdanSmith צפה בהודעה
אני תמיד בטוח ב-110% בכל מילה שאני כותב לפני שאני כותב אותה. נראה לי שאתה זה שאבוד בין כל המידע שנזרק עלייך מכל הצדדים. תשמע, "עובדה" היא משהו שנקבע כמוצק עד שמישהו בא והוכיח אחרת. כל אלו שבאים בטענות מחאה "טבלאות זה יותר טוב מתאים!" או "עמיד יותר" או כל החרזה כזאת או אחרת עושים זאת לא מתוך ידיעה מלאה. פשוט לכל אורך דרכם כ-מקודדי אתרים (בוני אתרים, בסדר?) הם קודדו אתרים ע"י טבלאות בלבד וזה מה שהם מכירים ומפחדים משינויי או שאכן ניסו לעשות את השינויי אך לא הלך להם כל כך לכן הם מגנים את השיטה הזאת כל כך. בסופו של דבר זה רק מזיק להתפתחות שלהם כמקודדי אתרים ולא לי כשהם בזים לי על "שגיאותי המקצועיות". ולך ידידי לפורום אני מציע לקרוא את המאמר הזה - "מדוע זה מטופש להשתמש בטבלאות לעימוד" ולהחליט בעצמך אם טבלאות שימושיות לקידוד מלא של אתרים או לא. =]

נ.ב - אני מעדיף לכתוב משהו שנויי במחלוקת מאשר משהו מוסכם, אחרי הכל איפה הכייף?
לא יודע על מה אתה מסתכסכים כאן, אבל אני חייב להבהיר משהו,למילה קידוד יש פירוש אחד ויחיד, והוא encoding, ובשום פנים ואופן לא מילה נרדפת, של המילה חיתוך אתרים.

אני יכול להבין את הדימיון שבא מכתיבת קוד HTML (תקני או לא תקני) אבל המקצוע של כתיבת קוד הוא לא קידוד.

טבלאות הן לא קשורות לחיתוך אתרים תקני או לא, אלא לחיתוך אתרים יעיל, כזה שנועד לייעל את הקוד, ולמנוע קוד כבד שלוקח יותר תעבורה על כל גולש (וכמובן, שהדף יעלה מהר יותר).

-טל

פורטל רעל - צבא וכושר קרבי
  Reply With Quote