View Single Post
ישן 02-12-07, 17:59   # 17
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל חיים שלח הודעה באמצעות MSN אל חיים Send a message via Skype™ to חיים

חיים לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ori-G צפה בהודעה
הנה הוכחה נוספת ...

זה סתם שטויות במיץ עגבניות מי שרוצה יותר כסף עובד יותר ותסלחו לי קורע את התחת.

אין דבר כזה כסף קל..
הם רצו להיות מורים שיסבלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואני יגיד מיליון פעם את זה!
אחי תזהר עם המילים שלך אתה עלול לפגוע באנשים..
דבר שני למה שיסבלו? אתה רוצה לעבוד כל החיים שלך? תסבול!(לא באמת התכוונתי לזה) ככה זה נשמע מה שאתה אומר...
בו נגיד ככה לכל הפורום פה בערך יש תפיסה לא נכונה של הכסף בכלל לכל העולם זה ככה
כולם לא מבינים שיש שני מושגים שונים מושג אחד זה להרוויח כסף מושג שני זה לעבוד זה שני דברים שונים והם ממש ממש ממש אבל ממש לא קרובים או קשורים או כל דבר אחר אין בינייהם בכלל קשר בכדי להרוויח כסף לא צריך לעבוד...
אני באמת חושב שערך 80% מהעולם יש להם תפיסה לא נכונה על כסף ועוד 10% התפיסה שלהם חלקית ככה שרק 10% מבינים באמת מעולה.. אני לא אומר שהתפיסה שלי היא מעולה התפיסה שלי היא בינונית ואני עוד לומד על זה...
בקשר למורה הזאת אני חושב שהיא צודקת בהחלט גם כל השביתה הזאת צודקת אבל קצת מוזר שהם התעוררו רק עכשיו ככה בלי סיבה פתאום בכל זאת עדיף מאוחר מאשר אף פעם...
אולי לכל מורה כמו שאתם אומרים יש משכורת שונה למשל אחד אמר דודה שלו מקבלת יותר ולפי התמונה באשכול הזה המורה פה מקבלת ממש קצת אז בסדר כל אחד מקבל משהו שונה אבל העבודה אותו הדבר אין הבדל בין המורים כמאט אבל המשכורת שונה טוב אני לא יגיד את כל מה שיש לי להגיד כי זה עלול לקחת את כל העמוד מרוב הגודל של זה חח

Reply With Quote