View Single Post
ישן 30-11-07, 14:53   # 15
ahoy
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל ahoy

ahoy לא מחובר  

יחס המרה ...

ציטוט:
נכתב במקור על ידי הכומר צפה בהודעה
אני לא מסכים, אולי במקרים של מוצרים ממשיים זה יכול לקרות, כמו מכירת אגרטלים בבאר שבע, אבל אחסון אתרים אשר הוא דבר וירטואלי ואני לא מכיר חברת אחסון אחת(או שאולי תפנה אותי) שמוכרת לפלג מסוים בארץ.

ונכון שזה צריך להיות עלות/ תועלת, אבל אתה מפספס פה משהו, בהתחלה של הקידום האתר לא נמצא בדף הראשון לכן אתה מוציא כסף ולא מקבל אותו, בשביל זה הרבה עסקים מפרסמים בADWORDS וכאשר מגיעים ליעד המבוקש בתוצאות האורגניות מורידים את הפרסום ולפעמים אפילו משאירים אותו(אני לא אכנס ל-למה כי זה נושא אחר כבר), מה שכן אם אתה בוחר מילת מפתח אפילו אם היא תביא לך אלפי גולשים ביום בדיוק בקהל אשר אתה מחפש, לאתר שלך חייב להיות יחס המרה טוב בשביל להמיר את הגולשים האלה ללקוחות, אחרת הקידום לא שווה כלום וכמו שאמרת עלות/תועלת.

הכומר.
... אין ספק - יחס ההמרה הוא ההתחלה והסוף של הניתוח, בזה אנחנו מסכימים לחלוטין.

למעשה, אנחנו גם מסכימים לגבי תהליך החדירה שבודאי שדורש יותר משאבים ואני התייחסתי לתחזוקה השוטפת. אבל, אני עדין חושב שאם בעלי עסקי אחסון-אתרים היו מתבססים ראשית כול על המרחב הגיאוגרפי שלהם וציבור הלקוחות בגיוס אישי ודרך חברים, מצבם היה הרבה יותר טוב. אני מציע שתבדקו מה קורה בעולם ... רק בישראל כולם רוצים לנהל את העולם.
  Reply With Quote