מצטער שאני מתערב...אבל אני לא יכול שלא.
תגידו לי מה הולך פה? אושר? שאולי? תגידו, ברצינות, אתם עושים צחוק מעבודה?
שאולי, תחיה עם זה - היית שותף של מישהו, הוא עשה בעיות - אתה צריך לשאת בתוצאות כמוהו (אין אפס, שותפים לא?).
יכול להיות שמבחינה משפטית שאולי, אתה מוגן...אבל מוסרית?
בחייאט שאולי ואושר, על מוסר שמעתם? מה זה לגנוב כספים ללקוחות/למחוק חשבונות ולהטיל את הבעיות אחד על השני? מצפון יש לכם?
בכל מקרה,
בהסתמך על מה שנאמר פה (לא שמעתי את הצדדים, אלא קראתי פה - אם לא הבנתי נכון, אני חוזר בי).
אושר - תעשה טובה? בשביל ה1000? 2000? בחייאט מילא כמה מליונים הייתי מבין למרות שגם אז יש בעיות מצפוניות...אבל מדובר בכסף קטן...
תעשה טובה לשאולי ולשאר, תחזיר כסף/חובות וכו'...אתה נכנסת לזה ואתה תצא מזה (בעיה שלך בלבד!).
שאולי - מה זה השטויות האלו על "אנשי עסקים?", עזוב דקה שאנחנו מדברים פה על ילדים, איש עסקים שלא לוקח אחריות על העובדים שלו? (ואללה מחר אני יכול לשלוח לעובד בגוגל את הססמאת אדסנס שלי (הוא אמור לפתור תקלה) ומה? יקח את הכסף...חושב שגוגל לא יפצו אותי ויפתרו אותו?).
והכי מצחיק? אתה נכנס פה לדברים קטנים "אני חוקי"...חוקי? מצפונית אתה חוקי?
בקיצור ולעניין, הנושא שלכם הזכיר לי למה לפני שנתיים וחצי + החלטתי לא להיות עם שותפים...(ותודה לכם על כך!).
לקוחות - פשוט דברו עם ההורים של 2 הבחורים (לא יודע בני כמה הם אגב) וזהו...
כל הנאמר לעיל נאמר בהסתמך על הודעות האשכול + סיפורם של 2 לקוחות שלי שלא היו מרוצים אצלכם עקב מה שקרה בניכם.
כל הנאמר לעיל נאמר ע"י "גיא שני" ולא כאחד מצוות "הוסטס".
המשך יום נעים.
|