View Single Post
ישן 24-11-07, 01:13   # 14
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

דבר ראשון אושר אתה חלאה... לא האמנתי אלייך.
לפני שבועיים + רכשתי עבורך עוד דומיין ישראלי במחיר עלות,ני לא יתפלא אם הדומיין זה ללקוח שלך ואתה עשית על זה רווח,ואני הייתי איתך עד כדי כך בסדר שאני רצתי לחפש אותך כדי להעביר את הדומיין עלייך,עד כדי כך שאני היתקשרתי אלייך כדי להעביר את הדומיין... עשיתי טעות שבכלל הוזזתי אצבע עבורך!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Inj3cT10n צפה בהודעה
מה יהיה אושר?
מילא היית נותן תגובה עם משתמש אחר אבל אתה מגיב במשתמש שלך?
בתור אחד שבגללו הבלאגן נוצר אני לא חושב שיש לך זכות דיבור...
וכדאי שתפסיק לדבר על עצמך כאילו אתה מישהו אחר.
בכל מקרה,
עוז היקר,
אתה וחבר שלך באת לבקש קבלה,מאיזה כסף אני אמור להנפיק אותה?עבור מה?
זה א',
עבור כל לקוח בעסק מונפקת חבונית מס,עם כל הכבוד אליך אני לא יכול להרשות לעצמי להפסיד אלפי שקלים בשביל טעויות של אחרים,
אני לא יודע מה העבר שלך עם שותפים אבל מן הראוי כשיש לך שותף אתה צריך לסמוך עליו ב100% במיוחד בדברים האלה,ותיראה מה קרה?סמכתי על האדון אושר אלביאליה והפסדתי רק 2,000 ש"ח עבור דומיינים שהוא היה חייב ללקוחות,אושר שם על הלקוחות קצוץ וכשקיבלית את העסק הוא היה בחובות של אלפי שקלים לאנשים.

אני לא יכול לתת לבחור לעשות בעיות ולעבור עליהם בשתיקה,קניתי שרת משלי בין הטובים בארץ בשביל הלקוחות שלי,הבאתי עוד תומכים כדי לתת להם את מירב התמיכה,
ואני מאוד מצטער אני לא משקיע משאבים בשביל אנשים שלא קיבלתי תשלום עבור השירות שהם מקבלים.

משפט ידוע של הלקוחות "את הבעיות שלך תפתור איתו" צר לי להודיע לכם,אתם יכולים לעשות שמיניות באוויר,לפנות למשטרה,לבית המשפט ועדיין לא עברתי על שום חוק במדינת ישראל.
אני איש עסקים,קונה משהו ומוכר לאחרים שירותים שונים ומגוונים,ברגע שאני לא מקבל תשלום עבור השירות אותו אני מספק אני רשאי להפסיק לספק את השירות באופן מיידי וללא התרעה מראש.

ברגע שתוצג לי חשבונית מס מטעם העסק עבור שירות שעליו שילמתם אתם רשאים לדרוש את כל זכויותכם כלקוחות ולקבל את המגיע לכם.

חבל מאוד שכך מסתיים הסיפור,
וכמו שהודעתי בפורום התמיכה של העסק,בתאריך ה-31/12/2007 ימחקו לאלתר כל היוזרים שעבורם לא קיבלתי תשלום.

שבת שלום,
שאולי קבלה.
תראה שאולי מצד אחד אתה אומר שאתה "איש עסקים",מצד אחד אתה אומר כל עוד לא סיפקתי קבלה,אבל אם שולם כסף ולא סופק קבלה זה פשע שאולי קבלה.
וסליחה על המילה אבל אתה מטומטם אין לי מילה אחרת אתה ילד פשוט מטומטם.
אם אתה פאקינג רואה שבאים שני לקוחות (ואני בטוח שיותר) שבאים ומבקשים קבלה אתה צריך מיד לפנות לאושר,ואני ואותו חבר לא היינו הלקוחות האחרונים שסגרו עם אושר,אתה הייתה צריך להציב לא תנאי שעד שאתה לא מקבל תשלום אתה לא ממשיך,אתה ישבת במשך חודשים בשקט,אני וחבר שלי ביקשנו ממך קבלה לפני מספר חודשים!
אז סליחה אתה האשם פה! ולא הייתה צריך לתת לאושר להפיל עוד לקוחות בפח,למה אחרי שאני וחבר שלי פנינו אלייך לבקשת קבלה למה כבר אז לא עשית משהו עם אושר?! למה נתת לו לסגור עוד ועוד עסקאות ולהפיל בפח עוד ועוד אנשים?!
ומה שאני מפרש מהתגובה שלך שאני יכול להיכנס כשותף עם מישהו,ואותו אחד ירמה יכנס לחובות והכל וזה לא יחול גם עליי? חחחח... אז אתה לא איש עסקים! כי כן זה יחול עליי,ועוד במיוחד אם הוא עוזב ואני ממשיך אותו,אני לא יכול לזרוק לקוחות קיימים רק בגלל שסגרו עיסקה עם השותף שעזב וזה עוד שאתה במפורש אמרת שכל הלקוחות לא יפגעו מזה,שהם ימשיכו לקבל את המגיע להם.

Last edited by ozsason; 24-11-07 at 01:16..