View Single Post
ישן 20-11-07, 11:27   # 8

מיני פרופיל

Alter לא מחובר  

אני לא יודע מה עשית שם, אבל זה אמור להיות די פשוט.
אם חגגת את יום הולדת 16 אתה יכול לפתוח חשבון בנק בלי שום בעיה.
החשבון יהיה מסוג צעיר, הם ינסו לתת לך כרטיס אשראי, אך אני ממליץ בגיל כזה עדיין לא להוציא אותו!
רק לאחר שתמצא מקום עבודה מסודר ושיהיה לך כסף שנכנס קבוע לחשבון עדיף לך להוציא כרטיס אשראי.

הדרך הטובה ביותר לשמור על הכסף שלך ולראות שאתה לא מבזבז זה למשוך את הכסף מהכספומט וככה לקנות מה שאתה רוצה.
ותאכלס זה לא כזה משנה, אני החלפתי בגיל 18 לחשבון חייל, כי בדיוק נגמר לי התוקף של הכרטיס הישן (אחרי שנתיים הוא פג תוקף) אז המליצו לי לעבור לכרטיס אשראי בחינם. בגלל שעבדתי במקום עבודה מסודר במשך כמה חודשים וקיבלתי משכורת לא הייתה לי בעיה ללכת על זה.

בכל מקרה לשאלה שלך, אתה הולך לפקידה ואומר לה שאתה מעוניין לפתוח חשבון של צעיר. תגיד לה שאתה לא עובד אבל יש לך כסף שאתה מעוניין להפקיד. כמובן תגיד לה שבעתיד אתה מתכוון להפקיד עוד כסף. אם היא מבקשת שוב תלוש משכורת תגיד לה שוב שאתה לא עובד, ושהיא הצליחה להפסיד לקוח ושאתה הולך לסניף בנק לאומי/דיסקונט על מנת לבצע את התהליך הפשוט הזה.

עשיתי את הפתיחת חשבון בבנק לאומי, ישבתי שם כ-חצי שעה על מנת לחתום על כל הטפסים, ללא כל אישור של ההורים, אין להם ערבות על החשבון שלי והם לא קשורים אלי בכלל.