View Single Post
ישן 28-10-07, 14:48   # 7
Hanan
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Hanan לא מחובר  

אפשר קצת לפרגן לבחור, בכל זאת הוא בתחילת דרכו ואני מאמין שהאתר שלו יעבור הרבה שינויים...
לבוא ולהקצין ולהראות לכולם "הנה! מצאתי בקוד שלו משהו לא תקין!" זה לא הפורום שאנחנו רוצים לבנות פה...

ולאלו שמחפשים תיקניות בקוד, תתחילו לחפש באתרים גדולים לפני שאתם מחפשים אצל אתרים בתחילת דרכם.
מעבר לכך, אני מתכנת למעלה מ 10 שנים ומעולם לא עניין אותי תיקניות, מספיק לי מה שהגולש רואה מה שרציתי שיראה מלכתכילה, אם יש כאלו אנשים שנכנסים לי לתוך הקוד, אז שיהיה להם ממש לבריאות כי לתפוס על דברים זה הכי קל, גם אם הקוד יהיה תקין ב 100% תמיד ימצאו על מה.

אז בואו נראה לאנשים שאנחנו קהילה מפרגת, ולא קהילה שמנסה להשמיד בטרם עת, אפשר להעיר ונכון אני אגיד את האמת.
האתר שלו לא מושלם, וגם אני הייתי ככה בתחילת הדרך ויש פתגם שאומר "מטעויות לומדים".
תנו לו להבין את הטעויות ולא לקטול אותו.

וטל, זה שהוא שם אייסיקיו ומסנג'ר הלקוחות צריכים לראות את זה בתור יתרון, אייסיקיו ומסנג'ר זה תוכנות שעובדות שנים ויש חברות בינלאומיות שאני מכיר שעובדים איתם שמגלגלים מיליונים, זה לא מוריד מערך החברה להפך זה רק נותן יתרון למה לקחת אותם על פני אחרות כי זה תוכנות נפוצות, שימושיות, עובדות ונמצאות בכל בית - תקן אותי אם אני טועה.

בהצלחה לכם ומקווה שהשפעתי על האנשים פה שממש היה לי זוועה לקרוא את התגובות שלכם למען האמת.

בניית אתרים - Wise Group Media LTD