View Single Post
ישן 27-10-07, 15:53   # 22
Y@M
חבר חדש

מיני פרופיל

Y@M לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MasterT צפה בהודעה
מכיוון שהעלבת אותי ללא סיבה, ואם לא הייתי שם לב(וזוהי אחריותך לשים לב) זה היה ממשיך ככה.

זה שתיקנת זה יפה מאוד, אבל אף אחד לא היה יודע על זה אם לא היית חוסם אותי.

אל תדבר על הוצאת דיבה-כשאתה בעצמך עושה את זה,

וברגע שמישהו בטעות מספר לאחרים איפה מוחבאים המפתחות של חבר שלו, זכותו של חבר שלו להזהיר אנשים אחרים מפניו.

זוהי רק דוגמה אחת מני רבים.

לפי מה שאתה אומר, אז אם היית מרמה רק אותי-זה היה בסדר, אבל כשיש עוד אנשים זה לא בסדר?
אתה ממשיך להוציא דיבה בקצב מסחרר. ניתן לתבוע אותך על כך לפי רשויות החוק.

ציטוט:
מכיוון שהעלבת אותי ללא סיבה, ואם לא הייתי שם לב(וזוהי אחריותך לשים לב) זה היה ממשיך ככה.
זה שתיקנת זה יפה מאוד, אבל אף אחד לא היה יודע על זה אם לא היית חוסם אותי.
עוד פעם הנושא של הנקמה? "חסמת אותי ועכשיו אני אראה לך מה זה".

ציטוט:
אל תדבר על הוצאת דיבה-כשאתה בעצמך עושה את זה,

וברגע שמישהו בטעות מספר לאחרים איפה מוחבאים המפתחות של חבר שלו, זכותו של חבר שלו להזהיר אנשים אחרים מפניו.
אף פעם אני לא מוציא דיבה.
מלבד זאת, לא זכור לי פרסום של שום מפתחות שלך.
ולמקרה שלא ידעת, דיבה זו עלילת שווא. אני לא זוכר שום מקום שהעללתי על מישהו עלילת שווא, אלא אם כן זה היה בצורה שנונה לחלוטין.

ציטוט:
לפי מה שאתה אומר, אז אם היית מרמה רק אותי-זה היה בסדר, אבל כשיש עוד אנשים זה לא בסדר?
אתה ממשיך עם הניסיון להוציא אותי רמאי, זאת שלא בצדק.
אמרתי לך מפורשות, שאם כך, אני לא יכול להחליף קישורים איתך.
משמע, לאחר גילוי התקלה אמרתי לך שאני לא מעוניין להחליף איתך קישורים, אם זה העניין.
וגם לוג לזה אתה מוזמן להביא.
כפי שבוודאי ראית, העניין תוקן עד לשביעות רצון של כולם, מיד בתום השיחה איתך.
אם לא היית תוקף בדרך כזו ברברית, הייתי שמח להחליף איתך קישורים.

אם אתה רוצה להמשיך להגיד לי עד כמה רצית לנקום בי, עד כמה שאני רשע, להמשיך לנסות ולפגום בשמי הטוב, לעצבן ולהיות מגעיל, אתה מוזמן לעשות את זה בהודעה פרטית.
אני אבקש ממך להגיב פה אם יש לך תשובה עניינית, ולא תשובת נקמה בצורת ילד קטן. זה לא הרעיון בנושא הזה. הרעיון העיקרי הוא "לדווח עד כמה ים רמאי", וסתרתי את העובדה הזו לחלוטין.

אם תמצא שוב דרך להכפיש את שמי על לא עוול בכפי, תודיע לי בבקשה פעם הבאה, כדי שאראה שוב לכולם שאני לא באמת רמאי, אפילו לא טיפה, ובמיוחד לא כמו שעשית ממני.

חבל מאוד.
Y@M

Last edited by Y@M; 27-10-07 at 15:55..