View Single Post
ישן 25-10-07, 03:46   # 66
הכומר
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (:

מיני פרופיל

הכומר לא מחובר  

נו באמת, מכל אלו שאמרו שהיה להם חברת איחסון ובסופו של דבר מכרו אותה הכי הרבה היה פה כמה? 10 חודשים? שנה?

מה עם אלו שלא משלמים לפי חודש אלא לפי שנה? איך אני יכול לתת לילד(סליחה "בוגר") מעל ל700 שקל כשהוא מתחייב לי שהוא יתמוך בי והאיחסון יהיה לשנה שלמה ולא לעד שאני אתפרק, זה לא משנה שהעברת את זה לחברה אחרת או נתת פיצוי, אני למשל יודע בוודאות שכשאני נתתי לSPD את הכסף התחייבתי לשנה ואין לי את הדאגה שהם אולי יסגרו, וזה לא בגלל שאני מכיר את דניאל פה מהפורום זה קשור שלדעתי זאת החברה הטובה בארץ(טוב אני גם מקבל קישור PR5 מהם :P )

עוד משהו, אתה בן 13 כתה ז' הגעת לחטיבה(מזל טוב) אתה יכול להבטיח לי, שבזמן שאני עובד(בזמן הבוקר צהריים ערב - או השעות תמיכה שאתם רושמים באתר) אתה תהיה זמין ליד המחשב מוכן לטפל לי בבעיה?

ולא אני לא רוצה לדבר איתך במסנגר אלא בטלפון ולא לקבל תשובה בלחש : "אני בשיעור אני אתקשר בהפסקה". איך אני יכול, כלקוח חדש לסמוך על מישהו שבעיקרון מעדיף לצאת עם חברים ויש את כל השטויות של, סליחה על המילה, לזיין, במיוחד שאתה בין הגילאים 13-18 שזה מה שאתה רוב הזמן חושב(יכול להגיד את זה על עצמי - בן 18).

אני לא מנהל חברה,לא עסק,ולא שום דבר, אני עובד בחברה, אני מקבל משכורת, אני יודע בוודאות שאני לא אוכל לתמוך בלקוחות האלה, אני אומנם שהם מתקשרים אליי מסביר להם מה אני עושה פותר להם בעיות אבל הכל עובר דרך המנהל שלי, אני גם לא הייתי עובד אצל מנהל שהיה בגילי כי אני יודע בוודאות שאם הוא יצטרך לבחור בין לנהל את החברה ולתת את כולו לחברה לבין לצאת עם חברים/חברה/מפגש ידידותי הוא יעדיף את האופציה השנייה.

אז אני אסיים את זה בשאלה :
האם אתה בגיל 16(אפילו לא 13) יכול להבטיח לי אישית ש:
1.החברה תהיה באוויר בזמן של שנה וחצי לפחות מאז שקניתי אותה?
2.שיש לך את היכולת להיפגש איתי כדי לחתום על חוזה?
3.שאתה יכול להבטיח לי שהשעות תמיכה שלך הם השעות תמיכה שאתה ליד מחשב ומוכן לפתור לי בעיות? אל תשכח שבתחום שאני עובד(קידום אתרים) אם האתר לא באוויר אני יכול להפסיד אלפי דולרים.
  Reply With Quote