View Single Post
ישן 07-09-07, 17:55   # 8
darkid
חבר בקהילה

מיני פרופיל

darkid לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlaBlaMan צפה בהודעה
גם אני גר בחיפה... אני ממש לא רוצה לחזור לסיוט שהיה שנה שעברה גם אם זה יהיה רק לכמה ימים. אנשים שלא מחיפה כנראה לא מבינים מה זה לקום כל בוקר ב5 בבוקר מהאזעקה, כל רבע שעה לרוץ לממ"ד ולהקשיב לחדשות כל היום.
לדעתי ביום שלישי תיפתח המלחמה (11.9) )=
פחחחח
יופי שלא הגזמת.
אף פעם
אבל אף פעם, לא היית אזעקה ב5 בבוקר, הכי מוקדם שאני זוכר היה ב7 בבוקר וזה היה חד פעמי, אני זוכר שבדרך כלל כל יום הנפילות היו מתחילות ב11... לא היה שום פחד תמידי, היה רק פחד ראשוני בשבוע הראשון אבל אחרי שבוע כולם התחילו לחיות כרגיל ורק מתי שהיו אזעקות אנשים ישבו מתחת לאיזה בניין או עץ...
פשוט שטויות אני שונא אנשים כמוך שמקצינים ועושים מדבר כל כך קטן כאילו הייתה איזה שועה גרעינית.
זאת הייתה מלחמה עם אבדות קלות מאוד(מצטער על אלו שנהרגו, אבל אי אפשר להשוות למלחמות אחרות).
כל אלו שאומרים שצה"ל הוא צבא חלש...
אתם לא מבינים שהרסנו להם חצי מעיר הבירה שלהם? אתם לא מבינים שהחיילים הציגו יכולות תפעול מדהיות בזמן המלחמה? הכוח הצבאי של ישראל עדיין מהווה איום כבוד, והערבים יודעים את זה, הם רק הציגו כאילו הם חזקים אבל הם מתים פחד מוות מישראל, הם יודעים שאנחנו איום בשביליהם.
הסיבה שהמלחמה הזאת לא ממש הצליחה, כי זאת לא הייתה מלחמה נגד צבא או מדינה ותקפנו בצורה לא נכונה, בצורה אווירית, שהיא כמעט בלתי יעילה לארגון כמו החיזבלה, שהם מתחבאים בשטח ולא בתוך ערים, היינו צריכים לשלוח יותר כוח צבאי, ובשלב הרבה יותר מוקדם.
אבל בהחלט, אנחנו לא ניצחנו, אבל בהחלט גרמנו להם הרבה יותר נזק, מאשר הם גרמו לנו.
הייתי כל המלחמה בחיפה.
חוץ מאיזה חתונה שהייתה אני לא זוכר.

BlaBlaMan - בקשר למה שאתה אומר, אני לא ממש מסכים איתך, העולם לא הולך לעזור לנו במלחמה הזאת, ובטח שלא במלחמה נגד אירן, העולם יתחיל "לעזור" לנו כאשר הוא יתחיל לדאוג, וזה כאשר קו ההגנה הראשוני, מדינת ישראל יספוג אבדות קשות.
  Reply With Quote