View Single Post
ישן 01-09-07, 20:58   # 16
Cream
חבר מתקדם

Cream's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Cream שלח הודעה באמצעות MSN אל Cream Send a message via Skype™ to Cream

Cream לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Denis|Scan.co.il צפה בהודעה
לא אני לא מדבר על האקרים גדולים כאלו, אני מדבר על כל ההאקרים שעוד לא התגלו, ופורצים לאתרים ישראלים, כן כמה אירוני, כולם רואים מדי פעם האקר ישראלי פורץ לישראלים, אז אני שואל בעצם, למה שלא יבזבזו את האנרגיה שלהם על לפרוץ אתרים של אירגוני האקרים ערביים ולשבש להם את הפעילות ולא לשבש לישראלים תמימים את הפעילות.
לא יודע איפה אתה חיי אבל תאמין לי שפורצים ופורצים יום יום אתרים...פשוט אתה לא שומע על זה הרבה..אבל תאמין לי שפורצים לעברים אתרים כמו גרעינים...
ומה זה החרטא הזאת "האקרים שעוד לא התגלו" חחחחחחח..למה יש האקרים שהתגלו? חוץ מכמה בודדים..אין האקרים שמתגלים חחחח..ממש הצלחת להצחיק אותי בקטע הזה...

ולמה אין פה בארץ (אני לא אומר יהודים בכל העולם אלה בארץ) הרבה האקרים רציניים? כי הגישה להכל פה מעפנה ביותר! הכל פה מתנהל בצורה מעפנה לאללה...אנשים לומדים מאיזה מדריך לפרוץ וכבר חשים האקרים...משתמשים באיזה תוכנה שהאקר אחר ואמיתי כתב ומתלהבים...קיצר זה ממש תת רמה המ שהולך בארץ בתחום הזה...אז לא פלא שאתה גם לא שומע על פריצות לערבים מישראלים..מי שכבר פורץ מעדיף לעשות את זה באנגלית ובתור כוונה של כל העולם ולא רק של ישראל..

כדי להיות האקר לא צריך לחפש איזה מדריך...חחחחחח צריך להיות קודם כל מתכנת ואם אתה מתכנת מספיק מנוסה וטוב אז אתה יודע את פרצות אבטחה של מערכות הפעלה שדרכן אתה יכול לפרוץ...אתה כותב לעצמך איזה תוכנת עזר ופורץ בכיף...עד שעולים על חור אבטחה וסוגרים אותו ואז ברוב המקרים תוכנות אלה יוצאות לקהל הרחב..ונכתבים מדריכים מעפנים כאלה בסגנון IIS או פריצת SQL...

חוץ מזה מי אלה האקרים? בדרך כלל אנשים מבוגרים או סטודנטים..שהם מתכנתים ומהנדסי תוכנה במקצוע שלהם...והם עסוקים בחיים שלהם...ולא ממש אכפת להם מה הולך ברשת וכל זה..בעיקר הם עסוקים איזה רכב יקבלו מליסינג של החברה שעובדים בה...ואת גובה המשכורת שלהם...ולפעמים עושים כמה פריצות כשממש משעמם להם..ולערבים מה יש להם לעשות? חחחחח כלום...מצב שלהם בקנטים אז זה מה שהם עושים כל היום פורצים לאתרים שלנו...
  Reply With Quote