ציטוט:
התמונות שהעלו אליך ב6 ימים מעלים אל האתר שלי בשעה
|
יש הבדל גדול מאוד בוותק והפירסום בין האתרים, נכון? אני בתוך ש6 ימים אחרי שפתחתם את האתר לא אוחסנו אלפי תמונות.
בקשר לאתר:
עיצוב מעולה, לדעתי בין העיצובים הכי טובים שיש בארץ לאתר כזה. למה? אין כמעט גראפיקה, אין כמעט עיצוב - הכל פשוט ובתכלס? לא צריך יותר מזה (ראו imageshack.us - אתה "די נחמד", לא?).
תקנה דומיין דחוף (עדיף ישראלי), אפילו אם הוא לא קשור להעלאת קבצים...העיקר שיהיה קליט (בתכלס rar.co.il לא קשור כל כך להעלאות אבל קניתי אותו כי הוא קליט מאוד). בלי דומיין אין שום סיכוי שבעולם שתצליח.
על מנת להגדיל את כמות הדפים הנצפים וכמות הכניסות תעשה אפשרות להצגת התמונות אונליין (בדף אינטרנט כמו בכל האתרים).
תוריד את השורה שאומרת כמה תמונות הועלו, ממש לא רלוונטי ולא מעניין אף אחד ובהתחלה זה יכול לעשות לך רק רע (אל תדאג בקשר לכמות, שאני פתחתי את האתר rar ב-2005 בקושי העלו קבצים בימים הראשונים ולאחר זמן מה כמות וגודל הקבצים שהיו מעלים ביום הייתה עצומה- בזמנו האתר הגיע תוך חודש וחצי ל2000+ שכל אחת מהן העלתה לפחות קובץ אחד לשרת).
ציטוט:
בקרוב חדש: upme swf, מערכת שניתן להעלות אליה רק קבצים מסוג: swf, fla..
|
אל תעשה את זה, תשלב אותם יחד עם מערכת העלאת התמונות (סתם חבל- רק תפסיד כניסות לדעתי).
בהצלחה.