View Single Post
ישן 27-08-07, 04:13   # 27
Cream
חבר מתקדם

Cream's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Cream שלח הודעה באמצעות MSN אל Cream Send a message via Skype™ to Cream

Cream לא מחובר  

לדעתי אתם מסבכים פה יותר מידי את כל העניין...יותר מידי חוקים...וזה מחרפן את האנשים...
על כל דבר יש חוקים...זה הגזמה לדעתי...
זה בסופו של דבר פורום! ולא איזה מוסד לאירגון חברות אחסון...
וגם קהל הגולשים פה בפורום הוא בגיל צעיר מאוד...וכל החוקים האלה באמת יותר מידי...משתמש חדש שנרשם לפה...יקח לו כמה שעות לקרוא את כל החוקים וללמוד אותם כמה ימים...אם לא שבועות...
אז נכון שמדובר פה בסכפים ואתם רוצים רק טובת הגולשים...אבל יש פה הרבה מידי חוקים שמגבילים..

ואם אפשר הסבר איך פורום "חינמיים" מוריד מרמת הפורום? אני אשמח לשמוע...כי זה קצת לא מתחבר לי...כל העסק הזה...כל השאר סעיפים דיי סבבה.

הנה בידיוק עלה לי פתרון אפרי לבעיית חינמיים...שפעילות שם "יענו הצעות של חברות על בקשות של משתמשים" רק חברות רשומות יכלו להציע חסויות כאלה או אחרות...

והזכרתם פה שאם אני פונה בהודעה פרטית למשל לבקש חסות אני עובר על חוקי הפורום? מצטער להגיד זה כבר סתימת פיות וזה ממש לא יפה! כי זה משהו אישי...באותה מידה משתמש יכול לפנות באייסיקיו או MSN לבעל החברה...זה לא צריך לשנות באיזה דרך הוא בוחר לפנות...כי הודעות פרטיות זה לשימוש פרטי ואתם לא צריכים להתערב איזה שימוש משתמש עושה בהודעות פרטיות שלו...אם הוא מטריד מישהו אותו אחד שחש הטרדה יכול לחסום אותו משתמש שמטריד ככה..שלדעתי מי שאמר את זה פה...בטח לא חשב לעומק מה הוא אמר...

אוליי הודעה שלו נראית קצת תוקפנית אבל היא עם כוונות טובות...כי אוליי זה יראה פורום יותר איכותי אבל הוא יהיה יותר מוגבל וזה פוגע מצד שני...כי בסופו של דבר אם מישהו ירצה להציע משהו בחינם הוא ילך למקות אחר ואם מישהו ירצה לבקש משהו בחינם תמורת משהו...הוא גם ילך למקות אחר...וכמה שידוע לי יש מקום אחר...אז לא הייתי ממליץ לכם כל כך מהר לוותר על הנושא הזה...

שיהיה לכולם אחלה שבוע והצלחה עם השינויים
  Reply With Quote