באמת אין כזה דבר קידוד...קידוד זה תיכנות HTML נקודה!
די חלאס צאו כבר מהמונח המטעה והמעפן הזה...
יש עיצוב ויש תיכנות מעצב עושה עיצוב מתכנת עושה תיכנות שזה כתיבת קוד...(כמו שאתם פה קוראים קידוד...אני יכול להגיד על כל תיכנות קידוד...כי בעצם אני כותב קוד...)
וזה שיש פה גישה מוטעה כאילו שתיכנות זה PHP,ASP,JS וHTML זה משהו בנפרד..אז זה גם תיכנות! כי HTML זאת שפת תיכנות!
ומי שאמר פה שחברה תחזיק מקודד או מקודד עם תואר זה ממש מצחיק בכלל לשמוע כאלה דברים!
ובקשר לכתיבת קוד תיקני...אני גם פעם לא הייתי מודע לחשיבותו...של כתיבת קוד תיקני...
עכשיו אני כל דבר שיעשה זה יעשה בצורה תיקנית ונכונה...כמו ש W3C ממליצים...
כמתנת מקצועי אתה חייב לתרגל את עצמך לתיכנות נכון ותיקני...אני מתיחס פה לתיכנות WEB כי כתיבת תוכנות זה סיפור שונה לגמרי. למרות שגם שם יש חוקים משלהם...
אהה ומי שאמר פה שאי אפשר להתאים אתר ב100 אחוז לכל רזולוציות רק עם HTML ו CSS אז טועה ובגדול...נכון צריך JS רק במידה וזאת אפלקציה מורכבת ויש הרבה אלמנטים באתר...אבל אתר בסיסי שהוא פורטל אבל להתאים לכל רזולוציות ועוד איך...צריך פשוט להיות יצירתי... (אהה וכשאני מדבר לכל הרזולוציות אני מתייחס ל 1024x768 ומעלה...כי לדעתי אין מישהו שמשתמש ברזולוציות נמוכות יותר...)
אז אנשים בבקשה ממכם תשכחו מהמונח הזה "קידוד" כי זה מטעה אנשים והם מתרגלים לזה וחושבים שזה משהו שלומדים באוניברסיטה...חחחחחחח
Last edited by Cream; 26-08-07 at 23:45..
|