View Single Post
ישן 17-08-07, 18:47   # 36
Cream
חבר מתקדם

Cream's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Cream שלח הודעה באמצעות MSN אל Cream Send a message via Skype™ to Cream

Cream לא מחובר  

חחחחחחחחח אני קורא את את האשכול הזה ואני נקרע מצחוק מרוב השטויות שאנשים שופכים פה...

תרדו מבן אדם...זה דבר ראשון.

דבר שני גם אתה מר בחור מעצב שיצר את הלוגו תרגע... אני אומר את זה לא בקטע של לצאת אליך אלה ההפך שאתה לא צריך להתרגש פה מאף אחד!
עובדה זה שאתה מוכר את מה שאתה יוצר אז כנראה שאנשים שבאמת מבינים אוהבים את זה...

זה לוגו לדעתי מאוד טוב וישרת את המטרה בצורה טובה מאוד! עם קצת שיפורים ותיקונים..ואוליי כמו שצויין פה לשנות קצת את הצבעים בעיניים זה יכול לצאת ממש ממש טוב! ואפילו לוגו הזה יהיה שווה הרבה יותר מ 150 שקלים...אנשים סתם זורקים מספרים פה באויר והתרגלו למספרים האלה שאם זה יותר מ 300 שקל אז זה משהו עלל...
לוגו כזה אם יתמזל מזלי אני יכול למכור באלפי ואפילו עשרות אלפי שקלים..אם מדברים על משהו גדול..ומעצבים ברמה סכומים האלה שמדברים פה זה כסף כיס בישבילם...שהם יוציאו את הסכום הזה על אותה מסעדה כדי ללכת לאכול צהריים..אז אנשים בואו נתחיל בזה שאין פה כמעט באמת מעצבים ברמה ממש גבוה... ורוב המעצבים פה משתמשים באלמנטים שמעצבים אחרים הכינו...ואז קוראים לעצמם מעצבים פותחים איזה אתר עם עבודות וזהו חושבים שהם איזה מוכשרים וזה...
אבל לא! לדעתי מה שרוב המעצבים עושים פה בפורום הזה (למעט כמה בודדים) כל אחד יכול עם קצת ידע בסיסי לעשות את הדברים האלה בקלי קלות אפילו יותר טוב ממכם...אז לכל מיני חוכמולוגים שחושבים שהם איזה פרופסורים לעיצוב..אז תחשבו שוב פעם מה אתם כותבים...כי רובכם לא מכירים את הבן אדם איזה עבודות הוא עשה ומה הרמה שלו...

שבת שלום.