אוקיי לגביי כל הרעיונות של כולם-
.לשמור את המשתנה זה לא נראה לי.אני עובד על מערכת פורום IPB. אני חושב שהמתכנתים שמה יודעים מה הם עושים=]
.זה כבר מוכנס בתוך תגיות PHP...כל הדף מוכנס בתגיות האלו=]
.אין לי שום שגיאה להראות כי זה בעצם לא מראה לי שגיאה זה פשוט לא עובד.
תראו נראה לי שלא נתתי לכם את כל מה שצריך...אז הנה כל הקטעי קוד שתצטרכו:
זה הסקריפט + הטקסט הדינאמי שמשתנה:
PHP קוד:
<script language="javascript">
//VB forum hover mod by vadim
function vadim(id,txt) {
v = document.getElementById("vadim");
v.innerHTML = txt;
}
</script>
<span id="vadim">הטקסט כאן יוחלף במידע מכל פורום כדאי לצפות עברו על פורום מסויים</span>
הקוד הזה נמצא בתוך הפונקציה:
PHP קוד:
function mytop($s,$s1,$s2,$s3) {
ויש את השורת פורום שכשעוברים עליהם השורה "הטקסט כאן יוחלף במידע מכל פורום כדאי לצפות עברו על פורום מסויים" משתנה
PHP קוד:
<br />{$info['img_new_post']} <a href="{$ibforums->base_url}showforum={$info['id']}" style="padding: 5px;" onmouseover="vadim('{$info['id']}' , '<b>הודעה אחרונה:</b> {$info['last_post']} <b>השולח:</b> {$info['last_poster']}');"><SPAN style="font-size: 12px; text-decoration: sharp;">{$info['name']}</SPAN></a>
זה נמצא בתוך פונקציה אחרת בכלל:
PHP קוד:
function ForumRow($info) {
יש מצב הבעיה היא שהם בפונקציות שונות וצריך להכניס בסוגריים אחרי שם הפונקציה שיקבל גם את הסקריפט או משו כה בקיצור אין לי מושג למה זה לא עובד.
עכשיו תראו מיה הבעיה.
אני מנסה בעצם לעשות שכשעוברים על פורום זה מחליף בשורה ההיא את הטקסט לפי מצב הפורום...הטקסט שיהיה רשום כמו שאתם מבינים לבד זה הודעה אחרונה ומי שלח אותה.
שאני עובר על פורומים שיש בהם הודעות זה פשוט לא עושה כלום...ושאני עובר על פורומים שאין בהם הודעות זה עושה:
הודעה אחרונה: ---
יעני אין הודעה...שזה בסדר...בקיצור מוזר לי קצת=\
תודה לכולם.