View Single Post
ישן 20-07-07, 00:03   # 19
RS324
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

RS324 לא מחובר  

תרשו לי להגיב ב חחח

לגבי כל ההתווכחויות, אני אגיד את זה ככה, בתחום של ההוסטינג אימצתי לעצמי כמה חוקים
ואני ממליץ לכולם לעבוד לפיהם :

1. לא לקנות מחברה שהיא פחות מעוסק מורשה או לחלופין חברה בע"מ
2. לא לקנות מילדים - כי כמה שהם כביכול "אנשי עסקים" - זה לא המקצוע שלהם בחיים, מבחינתם זה כסף מהצד בד"כ, וגם אם לא, אז בסופו של דבר הם יתגייסו ואתם תחפשו את עצמכם במקומות אחרים.
3. לקנות ממקומות שיש להם צוות של יותר מ 2 אנשים, יש חברות שמעמידות נציג תורן, שמנטר את השרתים שלהם ופותר תקלות, ככה שלא משנה מה קורה אתה מכוסה.
4. אף אחד לא עובד בחינם ובן אדם שעובד במחירים "זולים" הוא בד"כ בן אדם שלעשות חשבון זה לא התחום החזק שלו ולכן הוא לא יודע לתמחר את המוצרים שהוא מוכר, כן אני מסכים עם זה שיש תחרות, אבל גם לתחרות יש גבול.
5. כשחברה מוכרת לי 200 מגה ב 20 שקל וחברה אחרת מוכרת לי 50 מגה ב 40 שקל, כשאני אצטרך שרת ייעודי או משהו שהוא טיפה מעל הבסיסי, החברה של ה20 שקל יכולה לשכוח ממני - כי אני פשוט יודע שהם לא מקצועיים.

לגבי הבן אדם שהביא את הקישור לחברה של hostatonce , לפי דעתי הם אחת החברות הרציניות, עם משרדים מסודרים ותמיכה אמיתית בזמן אמת. הפנתי אליהם כבר 3 לקוחות שלי שדרשו שרת ייעודי, ועוד כמה פרוייקטים שכבר בדרך אליהם. אחלה חברה.

ואני באמת מקווה שנפסיק עם השוק הגרוע הזה, כי מי שמשלם על זה בסופו של דבר זה אנחנו, הלקוחות.
  Reply With Quote