View Single Post
ישן 27-06-07, 11:08   # 18
Kfir.G
חבר וותיק

Kfir.G's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Kfir.G

Kfir.G לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tomer צפה בהודעה
מי שעובד עם PHP (וכל שפת תכנות האמת, מלבד assembler) לא חייב לדעת איך עובד מעבד או איך הוא מעבד את המידע.
זאת בדיוק הנקודה שלי... אני חושב שזה חבל שאתה לא יודע מה קורה "מאחורי הקלעים". כמו שאמרתי ואולי אנשים לא שמו לב אמרתי בפרוש שאתה יכול להיות מתכנת מצויין ולא להבין בדיוק מה אתה עושה (scripter) אבל לדעתי עדיף לנסות גם לתכנת ברמה גבוהה וגם להבין מה בעצם קורה במחשב (programer). היום אף אחד לא ידרוש ממך לדעת את זה (אלא אם כן אתה תרצה להיות מהנדס חומרה) אבל בכל זאת לדעתי כדי לדעת את זה

וד"א לכל אלה ממכם שתהו אני עוד לא יודע PHP רק ראיתי שיש שאלה שאני יכול לענות עליה אז עניתי. אם כבר יש דרך בPHP לפנות ליחידה של 64 סיביות (כלומר שילוב של שני double word) אז שישתמשו בה בכיף אני בסך הכל ניסיתי לענות על השאלה עם הכלים שיש לי.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BlueNosE צפה בהודעה
אני אעבור חלק חלק:
1. תודה רבה לך על ההסבר המקיף. אני חושב שזה לא יותר מידע כללי למתכנת WEB בלבד, אבל בכל זאת תודה.
2. חבל לי לשמוע שאתה עושה את ההכללות האלו ומחליט שמתכנת PHP שלא יודע כיצד עובד מעבד הוא מתכנת פחות טוב. אבל אחד לא אמר שאני צריך לדעת את זה, ובכל זאת בגלל שזה נושא שעניין אותי פתחתי נושא.
3. אין לי מה ללמוד אסמבלי כל עוד אני נשאר בWEB, אם אני אחליט לעבור לתכנות אפליקציות לא רק ברשת אני אלמד את הנושא.
4. אני מתאר לעצמי שמעבדים שלא מבוססים על בינארים יעבדו הרבה יותר מהר מהמעבדים היום, ולכן מהלך כזה הוא הכרחי בשלב מסויים.
2. בתור מתכנת בסביבת PHP אין שום השפעה בין אם אתה מבין מה קורה או לא ככה שזה לא ממש משנה. אבל בשפות תכנות לא בסביבת WEB יש לזה חשיבות שכן אם יש קטעים שיש חשיבות קריטית למהירות הפעולה שלהן כותבים אותן באסמבלר ומשלבים אותן בתוכנית הכתובה בשפה עילית.
3. יש לך סיבה -> ידע כללי
4. איך תשמש במשהו שלא יעבוד על השיטה הבינארית? אם זה היה כל כך קל היו כבר מחליפים שיטה כי השיטה הנוכחית דיי מסורבלת. בסיס בינארי - בסיס 2 - 0,1 שזה בדיוק המצבים שיש במעבד מעבר זרם ואי מעבר זרם איך ישנו את זה... אולי אם רמות שונות של זרמים אבל אז יקח למעבד הרבה יותר זמן לפענח כל פקודה והאפקטיביות שלו תרד משמעותית.

Last edited by Kfir.G; 27-06-07 at 11:13..
  Reply With Quote