אני לא אמרתי משהו על התורה, אני שאלתי אותך למה אתה בתור אחד שמאמין בתורה לא מקיים את המצוות ששם.
אם אתה הולך ערום - לא יאשרו את זה כי ילדים (לאו דווקא חרדים) יראו דברים שלא לגילם ולא בגלל שזה לא נורמלי.
בוא נגיד ככה - חופש הביטוי והבחירה יכולים להתבטאות כל עוד הם לא פוגעים באחרים, המצעד לא פוגע בחרדים - הוא לא עובר ליד החרדים, הם סתם עושים עיניין מזה.
ובמה אנחנו מתבטאים בתור מדינה יהודית? ה"מדינה יהודית" לא נמצא בלקסיקון שלי, בשבילי ישראל היא קודם כל מדינה דמוקרטית. אז נכון הרוב פה יהודי(גם אני יהודי גאה מאמין חזק באלוהים) וצריך לדעת לשמור על כללי יהדות, אבל אי אפשר לכפות על אנשים ללכת על פי היהדות, למה אדם רוסי צריך להתבייש בזה שהוא אוכל חזיר פה במקום להיות גאה באוכל שלו? למה אדם לא יכול לנסוע בכיפור בלי שיזרקו עליו אבנים? תגיד לי למה
למה אנשים פה כופים אחד על השני מה לעשות?
שים את עצמך לרגע במקום ההומואים(קשה, אבל נסה) יום אחד אתה מגלה שיש לך סטיות מיניות על בנים, אתה תחיה באשליה כל החיים?
מספיק כבר, המצעד לא פוגע ביהדות(הוא לא עובר במקומות קדושים!) והוא חייב להתקיים בשביל להראות לעולם ולעצמנו קודם כל שאנחנו מדינה דמוקרטית ולא דיקטטורה.
Last edited by Pavel; 21-06-07 at 14:56..
|