ציטוט:
נכתב במקור על ידי דוד לוי
בס"ד
אחי אחי, אל תפריז עם המחשב!
בסוף 2006 כניראה יצא ווינדוס ויסטה, ואם ראית את דרישות המערכת שלו, לא כדאי לך לקנות עכשיו מחשב כזה יקר, כשבסוף 2006 תצטרך לקנות עוד אחד חדש לגמרי...
הדרישות של ויסטה נכון להיום זה 1 ג'יגה זיכרון פנימי, מעבד 3 ג'יגה הרץ לפחות, כרטיס מסך עם 256 מגה זיכרון פנימי לפחות, בקיצור חתיכת דרישות!
אם תיקנה עכשיו מחשב כזה יקר, הוא אומנם אחלה של מחשב, אבל גם מחשב של 2.66 שיכול לעלות לך 2500 שקל עם כרטיס מסך נחמד ג'י פורס רגיל יטען לך כל משחק אפשרי.
לך על משהו לא יקר, כך שכשיצא ויסטה תוכל לקנות מחשב על רמה, דואל קסאון, 2 ג'יגה זיכרון פנימי, כרטיס מסך רדיון או ג'י פורס מהמתקדמים ביותר, תאמין לי שעדיף...
באמת חבל שאני מקלקל לך את החגיגה, אבל תחשוב שעוד שנה המחשב הזה לא יעלה את מערכת ההפעלה ויסטה, שבתור אחד שהתקין דמו של המערכת אצלו על המחשב, אני מוכן להגיד שהמערכת תותחית ואי אפשר להשוות אות בגרוש לאקס פי, ואחרי שאתה משתמש בויסטה חצי יום, אקס פי ניראה לך כמו ווינדוס 95...
באמת חבל לקנות מחשב כזה ועוד שנה לצבוע אותו בכחול או למכור בחלקים, ממש חבל...
|
תגיד לי , לא הגזמת קצת ?
התלהבת יותר מדי מהוינדוס ויסטה הזה .. אפשר לחשוב ..
אז גם בה יהיו הרבה חורי אבטחה ..
כמו שדיברו פקה פקה על WIN XP ושיהיו שיפורים מפה ועוד שנה ומיקרוסופט הביאו לנו רק חורי אבטחה ..
אז תעשה לי טובה , בסדר ?
כותב האשכול - שלא תעיז לקחת מעבד 3000+ .. זה כבר נחשב ישן . .אני קניתי לפני חודשיים מחשב עם 3000+ ואני מתחרט שלא חיכיתי טיפה או שחסכתי קצת כסף והייתי לוקח מעבד קצת יותר חזק , כדי שהמחשב ישרוד כמה שיותר זמן ..
בכל אופן , שיקולים שלך ..
אם זה לגרפיקה קח כרטיס מסך יותר חזק - חובה !!!