ציטוט:
נכתב במקור על ידי serv-net
מקווה שמכבי לא יקחו זה יעשה הרבה רעש.
למרות שאני בטוח שמכבי תיקח
זה לא בסדר שהמשחק בנוקיה חייבים שהיה מגרש לאומי גדול שהיה נטרלי ולא היה היתרון לאף קבוצה.
|
תראה, מישהו בONE הגיב כמוך, בצורה בוטא....אז בגלל שהגבת יפה...
אני יגיב יפה.
אין קבוצה היום (למעט הפועל ירושליים...והתחילו לבנות אולם) שתמלא אולם של 10 אלף צופים בארץ. רק מכבי (והפועל...אולי..) יכולים לעשות כזה דבר..לכן רק למכבי יש אולם כזה..
"לא בסדר שזה שם" אין מקום אחר...אם אני לא טועה מלחה הוא השני הכי גדול ויש בו 3 אלף.
אגב, היתרון
בחצי גמר (וגם בגמר לא חסר אוהדים של קבוצות אחרות שבאות לעודד נגד מכבי) הוא תמיד לקבוצה שנגד מכבי....אז מספיק להתבכיין...כשיש 7000 אוהדים של קבוצות אחרות נגד 2500 אוהדים של מכבי...יש מן הסתם יתרון לאוהדי הפועל, תמיד.
בקיצור, למכבי אין "יתרון ביתיות" בפיינל פור, שכן, יתרון ביתיות נמדד לפי קהל.
(אני לא מוציא את עצמי צדיק, הסלים אותם סלים וברור שיותר
נוח לשחקים של מכבי...אבל אי אפשר להגיד שזה יתרון משמעותי
כשנגדך יש כ"כ הרבה קהל).
אותו אוהד בONE אמר שמכבי אפסים כי הם "לא יכולים להפסיד אליפות ומזה משנה בכלל כי יש להם חוזה ביורוליג".
אני יספר פה סיפור.
דוד שמעון החליט שנה שעברה לקבל את הפיינל פור
ללא תנאים מכיוון שהיה לו חוזה עם ה
יורוליג ולא עם המנהלת, השנה שמעון החליט לדרוש את מה שמגיע לו, חוזה עם המנהלת שמכבי יהיו ביורוליג או שאם לא, הוא לא יחתום על הסכמה לפיינל פור, דבר שהיה מבטל אותו (ההצבעה היא כולם או כלום), למה? כי הוא הגיע למסקנה, שמן הסתם, למה הוא צריך להפסיד מיליונים בגלל משחק אחד (שבאותו משחק שחקן יכול להיות פצוע) לעומת זה שהוא הוביל כל העונה.
עכשיו, יש כמה אוהדי הפועל שאומרים "אה, מה שטוב ביורוליג לא טוב בליגה שלנו", אני יאיר את עינכם, יורוליג זה גביע, כמו גביע המדינה, אין שום סיבה שיהיה פיינל פור
בליגה סדירה ואף ליגה בעולם לא עובדת בשיטה הזאת.
הליגה "הטובה בעולם", הלא היא הNBA, עובדים בשיטת הטוב מ-7...אני שואל אתכם, מה שטוב בNBA לא טוב לליגה הישראלית?
תחשבו על זה.