View Single Post
ישן 26-05-07, 16:07   # 1
cobano
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

cobano לא מחובר  

ככה לא בונים דף קישורים

קטע שנכתב בבלוג קידום אתרים.

היום נתקלתי בדף קישורים מאוד מוזר של אתר ישראלי שמתעסק בהעלאת קבצים. האתר שעליו אני מדבר הוא tmp.co.il (כתובת לא כקישור כדי לא לתת יותר מדי כבוד), אני מציע לכם להכנס לדף הקישורים של האתר ולאחר מכן תוכלו למצוא את הטקסט החכם הבא: ”גולשים יקרים, הדף הזה קיים אך ורק על מנת לקדם את האתר במנועי החיפוש השונים. אנו לא ממליצים {וגם לא לא ממליצים} להכנס לאתרים הבאים“. ללא ספק ככה לא בונים דף קישורים עבור אתר אינטרנט, דף קישורים נועד כדי ל“הצביע“ עבור אתרים איכותיים אחרים, אתרים שיתנו ערך נוסף עבור הגולשים של אתרכם או ערך נוסף בנושא של האתר שלכם. על ידי כך שיש תמונה גדולה המציינת כי דף זה נועד אך ורק עבור קידום במנועי חיפוש ובמיוחד זה שבעל האתר לא ממליץ בכלל להכנס לאתרים האחרים הוא מבטל את העקרון של דף קישורים.

האתר tmp.co.il נמצא כרגע במדריך האתרים DMOZ (אשר כולל רק אתרים איכותיים?), האם יש טעם להשאיר אתר כזה אשר מציג משפטים כאלה בדף הקישורים שלו? דף אשר אמור להביא ערך נוסף לגולשים באתר. במילים אחרות דף זה לא יותר מדף ספאם טהור, ובתור בעל האתר הייתי מעלים את התמונה המדווחת לגולשים כי אלו סתם אתרים שלא כדי ללחוץ עליהם. ככה לא בונים דף קישורים, ואם כאלה אתרים לא מחליפים קישורים!

מקור הקטע
  Reply With Quote