View Single Post
ישן 17-05-07, 16:07   # 25
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

האמת שאתה צודק,
רוב ההודעה הקודמת נרשמה מתוך "עצבים" אבל עם הרבה מחשבה,
כי הרושם שהתקבל הוא שאתה מנסה לחסוך כמה שקלים אז אתה מתאכסן אצל חברות ילדים בארץ ואז מתלונן, אגב..זה עדין הרושם המתקבל.

הבנתי שכרגע אין לך אפילו אתר אחד בארץ, את זה היה אפשר לראות בברור בין השורות, וגם עניתי לך על כך..כנראה כי תמיד ניסית להתאכסן בחברות "ילדים" ולכן נכוות, דיי צפוי האמת.

בנוגע לCPANEL,
יש הרבה אפשרויות שהCPANEL מציע שאני היום בתור מנהל רשת לא מבין איך מנהל רשת אחר נותן גישה ללקוחות שלו לעשות דברים כאלה על השרת:
לחסום IP ברמת שרת? למה שתהיה לו אפשרות כזו? בשביל מה קיימים מנהלי רשת בחברת האכסון? ואם הוא חוסם את עצמו? ואם החסימה שלו חוסמת מאותו IP לגשת לאתרים נוספים על אותו השרת? איך מנהל הרשת יכול להשאיר החלטה כזו בידי הלקוח?

הDA מציע כל מה שצריך הלקוח בצורה בסיסית,
שזה לפתוח מיילים, מסדי נתונים, להוסיף דומיינים וכו'..
לפעמים, הוא גם מאפשר יותר מידי אפילו (להוסיף CRON לדוגמא - למה יותר מידי? עיין בתשובה למעלה).

ברור שמנהל רשת צריך להשתמש בSSH...מה זאת אומרת? אחרת מה הוא עושה כשיש באג בcpanel שעדין לא יצא לו תיקון? מה הוא עושה כשהוא רוצה לעשות משהו שלא מובנה במערכת?
אם זה הטיעון שלך למה צריך להשתמש בcpanel וככה גם חברת האכסון שלך חושבת? תחליף חברת אכסון..ומהר, מדובר גם סה"כ בחבורה של ילדים (יכול להיות שהם בני 30, אבל ההתנהגות שלהם זהה).

עובדתית, בשביל לנהל שרת linux לדוגמא..צריך להכיר linux ולדעת איך לעבוד איתו (SSH זה סה"כ הconsol המאובטח שעובדים איתו).

אם מנהל הרשת אצלך מנהל את החברה שלו באמצעות הפאנל בלבד (עם הgui הנוח שלו), תעזוב - ומהר, כי ברגע שתהיה תקלה..תסמוך על זה שהוא לא ידע איך להתמודד איתה.

בנוגע למורכבות האתרים שאני מנהל בעזרת DA,
בלי להכנס לאתרים (ויש לא מעט, ולא מעט מורכבים)...מה הקשר?
איך פאנל הניהול שאתה משתמש בו קשור למורכבות האתר שאתה מנהל? מה הקשר בין פאנל הניהול לאפליקציה שאתה מריץ כלקוח?
אני אענה לך, שום קשר.

אולי אני מגיב מעצבים,
אבל אתה מגיב מחוסר ידע טכני ואמונה שהאכסון שאתה יושב בו כרגע טוב רק בגלל שהוא עובד עם cpanel.
כתבתי...ואני אכתוב שוב לסיכום,
אין שום קשר בין איכות חברת אכסון, מורכבות האתרים שמתאכסנים בה, כמה לקוחות יש לחברה או איפה היא ממקומת לבין פאנל הניהול בה היא משתמש.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote