ציטוט:
נכתב במקור על ידי TelecarT
הסיבה ש"אי אפשר לעשות משהו רציני בישראל" היא שאתה מתקמצן על כמה שקלים בשביל לקנות אכסון איכותי בארץ, זה שאתה ממניעים כלכליים בלבד בוחר בארץ "חברות של ילדים בני 10"..זו קמצנות לשמה.
אכסון אתרים (בניגוד לדעה המקובלת) הוא לא משהו שכל ילד יכול לעשות וכן דורש ידע נרחב במגוון גדול של נושאים.
אז אם אתה בוחר להתאכסן אצל ילד שעמידות החברה שלו תלויה בתקופת המבחנים שלו - אל תצפה ליותר מחובבנות, אם אתה מחפש משהו רציני יותר..תתאכסן במקום רציני יותר (יש כיום 5-8 חברות בארץ שניתן להגדיר כרציניות).
"כל העולם יודע"? כל העולם כנראה לא יודע שום דבר..
אני לא אכנס לוויכוח של "מי יותר טוב"..כי בסופו של דבר, זה כמו הוויכוח אם AMD או INTEL יותר טובים..בחיים לא נגיע לשום מסקנה.
אבל לרשום שבארץ משתמשים בDA רק בגלל שהוא יותר זול?
שוב מוכיח שאין לך שום נסיון עם חברה רצינית וכל מה שאתה מחפש בארץ זה מחיר זול,
בינינו, מה אכפת לך באיזה פאנל אתה משתמש?
איזו פונקציה חסרה לך בDA בשביל פעילות שוטפת ובשביל שהקשר הטלפוני / מייל שלך מול חברת האכסון יהיה מינימלי?
אתה באמת מאמין שהשימוש בDA/Cpanel הוא מה שגורם לשרת להיות יותר יציב/מהיר/איכותי?
חברה שמתבססת על הפאנל לניהול השרתים שלה..היא לא חברה, היא ילד עם כמה מאות שקלים בחודש.
הכי אבסורד זה שאתה חיי בסוג של סרט שאיכות של חברת אכסון נמדדת לפי פאנל הניהול שלה,
אז צא מהסרט הזה ותתעורר, המדדים היחידים לקביעה של איכות של חברת אכסון הם יציבות השרתים, מהירות ואיכות התמיכה.
התגובה שלך היא תגובה אופיינית לאותם ילדים בני 10 שאתה כל כך סולד מהם,
"כול מה שישראלי זה חרא, הפאנל שאני משתמש בו הוא הכי טוב בעולם".
תתבגר.
נקודה נוספת,
מעולם לא קיבלתי תלונה מלקוח שאני משתמש בפאנל זה או אחר,
יותר נכון..מלקוח בוגר,
בסופו של דבר, פאנל הניהול? הוא סה"כ כלי שמקל על העבודה של חברת האכסון והלקוח..לא יותר מזה.
|
מאיפה הבנת שאני אישית מתקמצן לשלם על אחסון בארץ?
מאיפה בכלל הבנת שאני מתאחסן בארץ?
אין לי אתר אחד אפילו שמאוחסן בארץ, תקרא שוב את ההודעעה שלי ותבין.
אני בכלל לא אמרתי שכל מה שישראלי זה חרא, אתה באמת צריך לחזור ולקרוא את מה שכתבתי, נראה כאילו אתה הכותב מעצבים ולא מהראש.
אני
אישית לא מעוניין לפתוח עסק ללקוחות ישראלים, מניסיון.
בוא נאמר שכרגע אני מוכר תוכנה באינטרנט ללקוחות מחו"ל ב-280$, וכן, היא שווה את זה ואפילו יותר.
עכשיו לקוחות בחו"ל משלמים על זה בלי בעיה ואפילו אומרים לי שאני צריך להעלות את המחיר (כן, הלקוחות אומרים את זה).
בארץ ניסיתי למכור את אותה המערכת בדיוק ותנחש כמה הציעו לי? "100 ש"ח וזה גם לא כ"כ שווה את זה", או "אני לא הייתי משלם יותר מ-70 ש"ח על זה", אלו רק 2 מכל התגובות שקיבלתי כשניסיתי לפתח את השוק הספציפי בארץ.
ולא, אלו לא רק היו ילדים, היו גם כמה ישראלים מבוגרים שפנו אלי עם תגובות דומות.
עכשיו, בתור בן-אדם נורמלי, מה אתה היית עושה?
בקשר להשוואה בין CPANEL ל-DA.
DA אולי טוב ללקוח עם אתר פשוט ולמנהל חברת אחסון עם אתרים פשוטים ולא כ"כ מורכבים.
DA לא מציע חצי ממה שCPANEL מציע.
סתם לדוגמה, חסימת IP שיש בCPANEL, או כל הלוגים שאתה יכול לצפות בהם, אפשרויות הגיבוי שיש לך ועוד הרבה דברים שאני לא רוצה סתם לרשום כי אני לא 100% מכיר את כל הפונקציות.
בתור בעל החברה שמשתמש ב-CPANEL יש לך הרבה יותר אפשרויות ניהול והגדרות כולל TWEAKים שאפשר לעשות לשרת ולהתאים אותו ליעודים מסוימים.
כמו כן, ב-DA, אתה תשתמש הרבה יותר ב-SSH מאשר שתשמש בו ב-CPANEL כי ב-CPANEL כמה שאתם אומרים שהוא מסורבל יש לך GUI להכל.
בכל מקרה, אם אתה מגיב, תגיב מהראש ולא מעצבים.
היית מגיב הפוך אם היית משתמש ב-CPANEL, תהיה בטוח...