View Single Post
ישן 29-04-07, 17:59   # 3
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי alex צפה בהודעה
אני לא אמרתי את זה מתוך משהו שלילי או חיובי. אמרתי עובדה, שהצדק לא שולט בפורום ונכון בשום מקום לא. אבל רוב האנשים שואפים לצדק לא מתוקף חוק אלא מתוקף היותם אנשים בשר ודם.
הרעיונות האלה של "הדלת פתוחה" מאוד רדודים דניאל, ולהגיד אותם במעמדך חבל, הייתי מצפה למישהו להגיד אפילו ממנהלים אחרים לא ממך. ברור לי, מאליו, שכל הקהילה לא תקום ותלך, ואתם תשארו עם האשכולות הנועלים שלכם, כי יותר ממחצית החברות מתפרסנות בזכות הוסטס, אתם מנצלים עובדה זו, כדי לענות בדרך שבא ענית לי ועמיתך לצוות ההנהלה שנתן פה תשובה ממש מתאימה למנהל.
ובכל מקרה, לגופו של עניין, הנושא הזה של הביקרות צריך להיות מטופל בדרך שונה, אם אתם לא מתכוונים לפקח על זה ברצינות תסגרו את הפורום הזה.
אני לא מאשים את הפורום הזה במה שקרה לאותו המשתמש אבל אני מאשים את הפורום הזה על כך שלא נתן לו להעביר את הביקרות כמו שהוא רצה (כמובן באמות מוסר המקובלות).אף אחד לא מבקש מכם לרודף אחרי כל אחד.
אני אתעלם מהחצי הראשון והלא רלוונטי של ההודעה שלך (זאת כמובן, מתוקף "מעמדי").

אי אפשר לרצות את כולם ומצד שני..פורום הוסטס הוא לא השוטר של העולם,
אתה באמת לא זוכר את "מלחמת העולם" שהיתה כאן לפני שנכנס חוק החברות?
המטרה של הפורום הוא לקבוע סטנדרט מסויים לפיו נוכל לקבוע האם ביקורת היא אמינה, האם המשתמש התבקש לכתוב את הביקורת, האם המשתמש הוא..באמת לקוח.

יש דברים שאנחנו יכולים לבדוק או לנסות לסנן (כמו מגבלת ה-30 הודעות לפני כתיבת ביקורת, לדוגמא - שעוזרת לסנן את אלו שמטרתם היחידה היא להכנס לפורום ו"ללכלך" על חברות אחרות) ויש דברים שהם פשוט מעבר ליכולת השיפוט שלנו (איך תקבע אם מישהו נשלח לרשום ביקורת? איך תקבע אמינות של ביקורת?).
דעתי? חוק החברות צריך להיות בצורה מוחלטת (ולא "חצי" כפי שהוא קיים היום), זו היתה דעתי גם בעבר.

אבל..
אלכס ידידי,
מה שאתה עושה כאן זה להיות ישראלי טיפוסי,
להתלונן על כל העולם, כמה שרע, כמה שה"ההנהלה" לא בסדר..
תמיד קל להיות הצד המבקר.

אבל אם אתה כל כך חכם, שתף אותנו בחוכמתך, ספר לנו..איך ניתן לעשות את הפורום עולם טוב יותר.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote