View Single Post
ישן 22-04-07, 20:23   # 13
HagaiA
חבר מתקדם

מיני פרופיל

HagaiA לא מחובר  

אני חגי אבישר,בקשר אלי זה בכלל הייתה אי הבנה אחת גדולה שאם צחי היה בנאדם סבלני הוא לא היה ישר מחליט,
אני בכלל דיברתי על אתר אחד וצחי דיבר על אתר שני הייתה אי הבנה גדולה ולמרות שהסברתי לו הוא הגיב בתשובה "זה לא משנה לי זה לא משנה" ואם הוא לא היה חסר סבלנות ובנאדם כזה עיקש אולי הוא היה מבין מה קרה ולא היה רץ ישר...

ותאמינו לי שהוא בכלל לא בנאדם טוב,כמה פעמים קרה כשהייתי חבר שלו והוא אמר לי "תראה משהו מגניב" ולאחר מכן הוא שלח לי קישור לHOSTS וראיתי שהפורום נפל והיה רשום שהוא מותקף, בנוסף הוא גנב לי כמה עבודות והוא חייב לי כמה אלפי שקלים,
העבר שלו מלוכלך הוא היה כמה פעמים בכלא וגם לאחר שהוא "חזר בתשובה" הוא נשאר כמו שהוא נו באמת זה הצחי שלכם?אני חושב שאתם בכלל לא יודעים איך קוראים לו,צחי ל,צחי מ, יש לו איזה כמה שמות משפחה :\
אני בכלל לא סומך עליו ויכול להיות שהוא השתנה מאז אבל יש לו עקרונות שתמיד ישארו איתו וילוו אותו לרעה לאורך כל הדרך.

ולמסקנה:
"אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו"

אל תאשימו אותי פעם הבאה אם אתם לא בודקים את הדברים, אני לא אחד שמשקר או בנאדם רע, יש אנשים שמנסים להרוס לי את העסקים בגלל שבלי עין הרע אני מרוויח טוב ברוך ה' אבל אם אתם תשאלו לקוח לקוח שלי,אנשים שאני לקוח שלהם ואנשים שמכירים אותי אתם תדעו שאני בכלל לא כמו מה שאומרים עלי אלה שמנסים להרוס לי את הכל.

Last edited by HagaiA; 22-04-07 at 20:27..