View Single Post
ישן 03-11-05, 09:52   # 27
yonatan
I am root

yonatan's Avatar

מיני פרופיל

yonatan לא מחובר  

Exclamation

ציטוט:
נכתב במקור על ידי LinuxServ
bug-hostt! מתן! תלא חושב שהגיע הזמן להפסיק לדחוף תאף בכל חור?
מחזק.

--
ניתן לפתור סוגיות כאלה באופן פרטי מול מנהל החברה , וכאשר אינך לקוח שלו אתה לא זה שאמור לקבל תשובות לשאלות שכאלה ,
אסור לך בכלל להתערב במה שקרה פה , עצם זה שאתה מדבר על אופן התשלום תאריכים ופרטים הקשורים בכסף, זה מראה על התערבות יתרה,
אם היית רושם בגדול מה קרה , בלי להכנס לפרטים כלכליים ניחא, אבל אסור לך להתערב באופן ניהול הכספים של אף חברה אחרת , זכותו לעשות כרצונו בכסף שהוא מקבל, ולתת את השירות כפי שהוא רואה לנכון.
לגבי החזר\אי מתן החזר , זה גם נושא בעייתי בנושא המדובר כאן , הרי מדובר בלקוח שלפי מיטב הבנתי אינו מכיר את מערכת השרת ( הניהול שלו ) , ומאמין שחייבים להסביר לו איך זה עובד, בלי לשים לב לכך שהוא יכול ללמוד בעצמו טיפה , יש מלא אתרים עם הסברים מפורטים על שימוש בכל המודים של half life , אתה בעצמך יכול לקרוא אותם ולהסביר לחבר שלך שכלכך כואב לך עליו (במידה ובאמת לא עוזרים לכם בתמיכה ),
יתרה מכך , טוען שהסיסמאת RCON לא נכונה? ניתן לשלוח אימייל לתמיכה של החברה , ניתן להשאיר הודעה באיסיקיו , ניתן להשאיר הודעה פרטית ב hosts , מהכרות שלי עם המנהל של gameing-serv מדובר בבנאדם מקצועי ברמה מאוד גבוהה , ובמקום לבוא אליו בטענות שזה לא פועל הייתם צריכים לשאול אותו איזה סיסמא כן פועלת במקום להתבכיין על זו שלא פועלת!
מעבר לכך אני הייתי ממליץ לכם לרדת מהנושא הזה , לקוחות שלא יודעים להשתמש בשרת לא חסרים, אבל לקוחות שלא יודעים להסביר את עצמם בכלל לא חסר!,

ציטוט:
מה עם הכסף!! המנהל טוען איזה שהיא ענה מגוחחת שהוא לא מוכן להחזיר את הכסף כי זיו היתחייס אילוו
בצורה לא נכונה רק שתבינו את העיניין אנחנו מדברים פה על ילד בערך בגיל 10-12 אשר ממורמר
אני מכיר את הסוגיות הללו , מדובר ככל הנראה בחוסר תקשורת המבוסס על הגינות, ככל הנראה לפי מיטב הבנתי הלקוח לא ידע להסביר את הבעיה שלו בצורה נכונה , ובמקום להבין שהוא לא מסביר את עצמו נכון הוא מתעצבן מאשים ומתרעם בטלפון אל מול התומך שלו.

כמו שתהיה לכם בעיה באינטרנט תתקשרו לספק ותצעקו עליו שהוא אשם ושאתם רוצים את הכסף בחזרה
ובסוף יסתבר שלא רשמתם את הסיסמא הנכונה בחייגן!

שורה תחתונה תרדו מהעץ שטיפסתם עליו כל המתלוננים , לדעתי צריך להתחיל למסד את הנושא הזה של הסבר שימוש בשרת ולגבות על כך כסף כשירות נוסף
אין פה משהו שניתן להוסיף מעבר לכך.