ציטוט:
נכתב במקור על ידי TelecarT
אני קורא ובוכה,
סלח לי...בן כמה אתה?
למה אתה מבדיל את עצמך מ"ילדים בני 13"? (כי אתה בן 15? נו באמת)
מה תפקיד המנהלים בסיפור הזה?
"הרמה יורדת ויורדת", בתור גולש וותיק כאן, הרמה לפני שנתיים היתה בדיוק אותו הדבר (ואני יכול בכיף לשייך גם את ה"חברה" שלך לאותן "חברות" שאתה נותן ביקורת על ההתנהגות של המנהלים שלהם), וגם אז דובר על "פעם היה פה יותר טוב".
|
אני לא אומר שלי לא הייתה "חברה" של ילד קטן, כי כן הייתה, אבל דבר אחד אני יכול להעיד על עצמי שלא הייתי מתנשא על אף אחד.
וציינתי זאת הרבה פעמים, לא מבדיל את עצמי, ולא מותח ביקורת, כי אני בן-גילם, אבל אני את החברה שלי כבר פתחתי וסגרתי, ובתור אחד שפתח חברה עלאק, שפעלה יותר מחצי שנה, ועכשיו אני לא בעסק יותר, אני ממליץ להם פחות להתעסק בזה.
אתה חושב שאני בא לרדת עליהם, למתוח ביקורת, לא יודע מה, אז נכון, אני מודה וזאת הייתה טעות גם אני פתחתי לפני שנתיים "חברת אחסון", ואני אומר לך ששנתיים אחרי אני יכול לראות הבדל כזה.
הנה, אני ידגיש לך דניאל היקר:
אני, לא מותח ביקורת, ואני, לא הייתי מתנשא על אחרים, אני רק פתחתי את הנושא כי אני עשיתי את אותה הטעות בעבר, וזוהי דעתי בלבד, אין ביקורת, אין האשמות, אין כלום, ד-ע-ה! ואם גם אין מקום להביע דעה פה בהוסטס אז מה כן?
סה"כ רציתי שהחברים פה יראו מה קורה לדעתי כמובן והסברתי גם על זה שהייתה לי "חברה" וזאת הייתה טעות.