dvir point, איזה שטויות, אז במקום לקנות 400 מגה והגבלה של 80 מגה מסד, תקנה 300 מגה והגבלה של 120 מגה מסד באותו מחיר (סתם דוגמה).... ההבדלים פה במחירים הם לא גדולים, העניין היחיד שהוא נוצר בשבילו זה לא ליצור מצב שלקוח אירוח שמשלם 50-60-70 שקלים לחודש יקח משאבים משרת שלם. (קריאה כתיבה למסד של ג'יגה זה לא בדיוק עניין שלא לוקח משאבים..), אין פה שום קשר לניצול לקוח ואף אחד לא מכריח אף אחד לבוא אלינו. לא טוב? לכו לעסקים אחרים, כבר אמרתי כאן יותר מפעם אחת שאני לא אריב עם אף אחד על לקוחות, שהלקוח יעשה את הבחירה שלו.
הוא רוצה לשבת במקום שידאגו לו, לקבצים שלו ולאתר שלו? הוא מוזמן, רק שידע שהמחיר בהתאם.
avitans, אני מסכים איתך בחלק מהנקודות, אבל אני לא מסכים שהחוק הזה טיפשי. המטרה של החוק הזה היא יותר רייסלרים, למשל רייסלר שעולה 90 שקלים לחודש ומקבל 3GB שטח (לרייסלר אין בעיה לספק שטח, אני לא צריך לספק לו תמיכה כמו ללקוח אירוח... אז המשאבים יותר זולים),
נראה לך סביר שבמחיר הזה הוא ישים שם מסד של 2GB ויקח משאבים של שרת שלם? אני מתאר לעצמי שלא.. בגלל זה נוצר החוק הזה..
מישהו רוצה להגדיל את המסד? אין בעיה, אתה מוזמן לשאול את אורי (פותח האשכול) שהמחירים לא גדלים בהרבה אחרי שמגדילים מסד (ויש לו אצלנו מסד גדול בהרבה ממה שרשמת שיש לך כאן),
ת-מ-י-ד ניתן להגדיל ולהתפתח ויש שיקולים שעומדים מאחורי החוק הזה.
העניין השני שרשמת דיי טיפוסי לחלק מה"עסקים" כאן, אבל זה כבר לא אשמתם, זה אשמת מי שבוחר ב"הכי זול שאני אמצא".
Panda, מסכים עם ההתחלה של הדברים שלך, אבל זה ממש לא מה שגרם לנו להכניס את החוק הזה.
לגבי עסקים אחרים אני לא יכול לתת לך תשובה, אני מדבר עלינו בלבד
יום טוב,
עומר
ActServ.net
|