ציטוט:
נכתב במקור על ידי dvir | point-serv
החוק הזה נוצר בשביל להרוויח יותר כסף מהלקוח
לדעתי זאת שטות גמורה
אם אני לדוגמה בונה פורום מצליח וכו' ואני משקיע את הנשמה שלי בו
והוא מגיע ל150 מגה מסד וכלל האיכסון זה 450 מגה
כל שאר המערכת +- זה נגיד 35-40 אז כיסיתי נגיד 190 מגה עכשיו נשאר לי עוד 210 מגה פנוי ובכל זאת מגבילים אותי ל80 מגה מסד??
ב-ש-ב-י-ל מה אני צריך 450 מגה אם אני חייב להשתמש רק ב80 למסד? בשביל מה כל ההשקעה הזאת הלכה ? כל ה70 מגה של המסד שזה עוד מלאה משתמשים והודעות הלכו רק בגלל החליטו איזה חוק שבגלל שזה מאיט את השרת של הלקוחות האחרים אז אני צריך להתחשב באחרים אבל זה לא רק זה .
זה גם אני יכול לקנות 100 מגה לשלם פחות לנצל עד 80 במסד וכל השאר למערכת הפורומים גם אופציה אבל אם קניתי את כל ה450 מגה שאני משלם אליהם בכל חודש אני נגיד משלם 50 שקל אז איך אני ינצל אותם אם יש את החוק הזה????
אחרי כל החפירות
תסלחו לי אבל זה חוק של גנבים וניצול הלקוח
|
בתור בעל אתר עם מסד דיי גדול (350 מגה), אני מסכים איתך בהחלט .
אף פעם לא שמעתי על החוק המטופש הזה רק לאחרונה .. לא ידעתי שאקטסרב התחילו עם חוק זה.. אבל בהחלט שמתי לב שהרבה חברות של ילדודסים בני 14 התחילו גם כן לשלב את החוק הזה בין תקנון "החברה" שלהם ..
בסופו של דבר מי שמפסיד מיזה אלו בעלי החברות הקטנות (הרי הם הילדים ) .
כי כשמייקרים את המחיר בשל מסד גבוה, אני בתור לקוח כבר יעדיף לשלם עוד 10 שקל וללכת עם חברה גדולה ומנוסה כמו SPD (שלהם אין את החוק הזה עד כמה שידוע לי) ולא לכל החברות שנפתחות פה כל שני שלישי וחמישי ע'י ילדים שרובם לא מבינים בכלל בתחום הHOSTING .
וכשאני אומר לא מבינים אני מתכוון - אחרי שבעל שרת חוסם את הIP שלך מלהכנס לאתר ובמשך שבועיים אתה מסביר לו שהאתר נופל כל 3 דקות והוא עונה" זה לא הגיוני" - "זה לא הגיוני ", ושם לב לטעות הקטנה הזאת רק לאחר שבועים - למרות שאני ניסיתי להסביר לו שאולי הIP שלי חסום אבל הוא בשלו "לא הוא לא" .
אז יש פה בעיה חמורה של ילדים שלא מבינים בכלל בשוק הזה ועושים צחוק מהעסק הזה ......
אז נכון זה נחמד ולפעמים אפשר להשיג שטחי דיסק גדולים במחירים דיי מצחיקים אבל זה לא שווה את זה במידה ומדובר באתר גדול ורציני.. אם זה סתם עוד אתר שעולה לרשת אז סבבה אפשר להתפשר אבל כשמודבר באתר מושקע והולך להתבסס סביבו סכומי כסף גבוהים .. זה באמת לא שווה את ההשקעה.. ואני אומר הכל מניסון אישי !!!!
שבת שלום לכולם