View Single Post
ישן 13-04-07, 12:55   # 29
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

אני יגיד את דעתי,אתם עושים את המקום הזה כמו בבית הספר.
כל פיפס קטן נותנים אזהרה או עושים משהו,מישהו מתבטא וקצת עבר את גבול הטעם הטוב ישר אזהרה או משהו.
אתם לוקחים את זה יותר מדי ברצינות,בכל זאת זה פורום ואנשים לא באים לפורום מתחילים לקרוא חוקים להיזכר מה מותר מה אסור פה,אתם יודעים אתם לא הפורום היחיד .
וכל אחד בזמנו הפנוי פה,ולכל פורום פה יש חוקים אחרים שזה הרבה מאוד שורות,וכפי שאמרתי לא לכולם יש זמן ורצון.
ואני יגיד לכם את האמת אני יכול להבטיח לכם ש90% מהקהילה פה לא קוראת או לא קראה את החוקים,כי כפי שאמרתי באים ל'הנות' פה,אולי במקרה של הנושא של הפורום שלכם לא ממש להנות אבל גם לא להתחיל לקרוא דפים שלמים של חוקים.
אנשים באים לפה בזמן הפנוי,להנות פה ולשמוע הצעות של אנשים שונים,לא להתחיל לקרוא פה ול'סבול' להתחיל לקרוא את כל השורות של החוקים.

ואתם יכולים להגיד לי שאני לא חייב להיות פה , נכון אתם צודקים אני לא חייב להיות פה אבל אני רוצה להיות פה,
אבל אני אמרתי את דעתי וכל אחד זכותו להתבטא.

אז לאחר כל הטענות שאני בא יש לי גם הצעה,ההצעה שלי פשוטה מאוד.
דבר ראשון - תקצרו חוקים, זאומרת תורידו חוקים שלא הכרחיים,שיקלו אלינו כמו למשל אם למשל מישהו מפרסם אשכול לא בפורום הנכון,במקום להגיד לו וללמד אותו איפה הוא היה צריך לשים את האשכול,במקום זה אתם שמים לו אזהרה - בכל זאת תחשבו על זה!אתם חושבים שהוא עשה את זה בכוונה?דווקא שם בפורום הלא נכון?ויכול להיות בטעות הוא שכח \ התבלבל ושם פה , אתם יכולים לטעון שהוא היה צריך לקרוא את החוקים - אתם צודקים אני לא יכול להגיד שלא אבל כפי שאמרתי 90% מהגולשים פה \ ובכלל לא קוראים את החוקים,ואין מה לעשות בקשר לזה.
אז במקום לדפוק את הראש בקיר ולנסות ולהגיד להם לקרוא חוקים,במקום זה תלכו איתנו(הגולשים) ותקלו אלינו .
זה כמו שילד כיתה א' שהוא חדש בבית הספר,עושה שיעורי בית במחברת הלא נכונה,אז מה המורה תתחיל לצעוק אליו?אם היא מורה נורמאלית היא תלמד אותו,איפה הוא היה צריך לעשות את שיעורי הבית.

דבר שני - תעשו חוקים בתגובה ההודעה/דיון לדוגמא אני רושם דיון חדש,אני לוחץ "שלח" ברגע שאני אלחץ על שלח יופיע לי מין חלון שגיאה כזה שיהיה כתוב בו "קראת את החוקים? וגם יהיה בו את החוקים החשובים בקצרה - מין תזכור כזה" שתוכלו גם להזכיר שם ולהגיד תבדוק אם כתבת את האשכול במקום הנכון וכדומה.

אולי זה לא הכי טוב כי זה יהיה די מציק כל הודעה שאתה שולח יופיע לך חלון כזה,אבל איך שאמרתי זאת רק הצעה ואתם יכולים ללכת על ההצעה הראשונה.

כמו שאמרתי בהתחלה זה רק דעתי.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pavel צפה בהודעה
אמ... אני דיי מבולבל פה, זה אשכול תלונות מנהלים - משתמשים וההפך?
אפשר הסבר קצר מה קורה פה? על מה האשכול הזה מדבר? מה הנושא שלו?
אשמח להסבר..
בקשר אלייך ידידי,אם זה כ"כ מעניין אותך , תקרא את התגובות פה , את ההודעה הראשונה(שזה בעצם של פותח הדיון) ואת השאר,תאמין לי שאם תעשה את זה תבין טוב , ואף טוב מאוד.

Last edited by SagroN; 13-04-07 at 13:07..
  Reply With Quote