View Single Post
ישן 02-11-05, 23:11   # 8
SlipY
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ]

מיני פרופיל
Send a message via Skype™ to SlipY

SlipY לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי bug-host.net
ערכתי קצת את הודעתכם הורדתי את הדברים שאינם חיוניים עכשו אני ואמר את זה בפעם האחרונה!!!
אמרתי את זה אולי 100 פעם פה אני אישית דיברתי עם המנהל והוא אימת לי שהוא לא מעוניין להחזיר את כספו של זיו חזרה!!
בגלל דיבור לא יפה של זיו ושל אבא שלו והוא בעצמו אמר לי לא לפרסם ביקורת בהוסט ולא לידחוף את האף שלי לנושא
יותר מיזה אין הוחכה יותר ברור פעם הבאה תיקרו את ההודעה עד הסוף ותבינו לפחות מה קראתם כי היה לכם "תקלה בקריאה"
:qqb014: שמחתי להבהיר לכם את זה שוב אבל בפעם ה 101 אני לא ממש ישמח להבהיר חשוב שתעקבו אחרי כול נושאי האשכול

בקשר לאסף
"אחרי 14 יום אין חובת החזר כספי, וגם אם השרת תקין בכלל אין חובת החזר כספי."
זה כול הקטע שעברו רק 2 יום אחרי שהלקוח ביקש את כספו ולא היה שימוש במוצר וגם מיתוך ה 2 ימים יום שלם המנהל לא היה זמין
זואת אומרת שעבר רק יום אחד אחרי שהלקוח ביקש את כספו חזרה וזה לא מוצר שהופך ליהיות משומש כמו שאתה יודע
וגם המנהל בעצמו רשם שהכסף יוחזר אבל אחרי זה כניראה שהיתחרט
וגם הסיסמא לאתר אינה תקינה אני בעצמי בדקתי וגם הילד קנה שרת הוא אמור לקבל הסבר מלא על השרת
לי אישית יש מדריך עם תמונות והכול שהכנתי ומי שלא מבין תמדריך ובאמט קרה לי שילד דיסלקט קנה מימני
ובאמת דיסלקט לא שאני יורד עליוו או משו הוא קנה והסברתי לו הכול בפאלפון בלי שום בעייה תוך 10 דקות הוא הבין הכול
היום אחרי שהוא לקוח שלי 4 חודשים ברצף הוא אפילו מלמד אותי על "חידושים" באתר

יוסי לא צריך ללמוד אותו אנגלית, יוסי לא צריך ללמוד אותו איך משחקים ...
יוסי העלה שרת שהיה שרת פעיל, אני אישית נכנסתי לשרת המשחק ובדקתי..
אם האתר שאתה מדבר עליו הוא ה Webmode הסיסמא אלייה זהה לסיסמאת הרקון.

והיא הייתה מכוונת למה שהלקוח ביקש.

בכל ההודעה שלך לא הסברת לי מה פתאום אתה כותב הודעה בשם זיו, ובאיזה זכות אתה מבקר את התמיכה של יוסי..
אתה לקוח , לא ..
אתה אמור לקבל תמיכה ? לא..
אם כמו שאני עניתי גם אתה ענית לא.. ב2 השאלות.
אז הנושא הזה מיותר.
ואני מצפה שאחד המנהלים יסגור אותו
[ נייד: 050-764-0009 ][ טלפון 073-7972444 ][ פקס 073-7972443 ] [ מייל admin@xsc.co.il ]