View Single Post
ישן 02-11-05, 23:03   # 20
חבר2
משתמש בעל גישה מוגבלת

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל חבר2 שלח הודעה באמצעות MSN אל חבר2 Send a message via Skype™ to חבר2

חבר2 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי S!LencE
אז תעשה טובה עד שאין לך הוכחה חותכת. במיוחד שזה נעשה לאחר שיוסי "עצבן" אותך באשכול אחר של הפורום ואיימת עליו לבוא ולספר פה ביקורת. http://www.hosts.co.il/forums/showth...?t=4117&page=3
אין לך מה לבוא ולספר מעשיות ובאמת כמו שאמרתה "ויש על מה להספים בהוסטס"
ציטוט:
נכתב במקור על ידי enterclick
כל אחד יכול לומר שלקוח שלו אמר שאתה גנבת לו את הכסף.
עכשיו השאלה-באמת יש כזה לקוח?
אנחנו לא יכולים לעשות כלום.
ערכתי קצת את הודעתכם הורדתי את הדברים שאינם חיוניים עכשו אני ואמר את זה בפעם האחרונה!!!
אמרתי את זה אולי 100 פעם פה אני אישית דיברתי עם המנהל והוא אימת לי שהוא לא מעוניין להחזיר את כספו של זיו חזרה!!
בגלל דיבור לא יפה של זיו ושל אבא שלו והוא בעצמו אמר לי לא לפרסם ביקורת בהוסט ולא לידחוף את האף שלי לנושא
יותר מיזה אין הוחכה יותר ברור פעם הבאה תיקרו את ההודעה עד הסוף ותבינו לפחות מה קראתם כי היה לכם "תקלה בקריאה"
:qqb014: שמחתי להבהיר לכם את זה שוב אבל בפעם ה 101 אני לא ממש ישמח להבהיר חשוב שתעקבו אחרי כול נושאי האשכול

בקשר לאסף
"אחרי 14 יום אין חובת החזר כספי, וגם אם השרת תקין בכלל אין חובת החזר כספי."
זה כול הקטע שעברו רק 2 יום אחרי שהלקוח ביקש את כספו ולא היה שימוש במוצר וגם מיתוך ה 2 ימים יום שלם המנהל לא היה זמין
זואת אומרת שעבר רק יום אחד אחרי שהלקוח ביקש את כספו חזרה וזה לא מוצר שהופך ליהיות משומש כמו שאתה יודע
וגם המנהל בעצמו רשם שהכסף יוחזר אבל אחרי זה כניראה שהיתחרט
וגם הסיסמא לאתר אינה תקינה אני בעצמי בדקתי וגם הילד קנה שרת הוא אמור לקבל הסבר מלא על השרת
לי אישית יש מדריך עם תמונות והכול שהכנתי ומי שלא מבין תמדריך ובאמט קרה לי שילד דיסלקט קנה מימני
ובאמת דיסלקט לא שאני יורד עליוו או משו הוא קנה והסברתי לו הכול בפאלפון בלי שום בעייה תוך 10 דקות הוא הבין הכול
היום אחרי שהוא לקוח שלי 4 חודשים ברצף הוא אפילו מלמד אותי על "חידושים" באתר

Last edited by חבר2; 02-11-05 at 23:09..