ציטוט:
אין מתכון למופלטה, צריך פשוט לדעת להכין את זה
הבצק זה לא הבעיה, הבעיה היא להכין את זה.. כי הרי את המופלטות מכין אחד על השני.
כלומר, אתה שם שכבה של בצק דק מאוד(מופלטה אחת), כשהיא ממש קרובה להיות מוכנה, אתה הופך אותה ושם עליה עוד שכבה של בצק דק מאוד(עוד מופלטה אחת), כשהיא מוכנה, אתה שוב הופך(הפעם זה שני מופלטות, אז אתה תופס את שניהם והופך אותם ביחד), ושם עוד שכבה של בצק דק מאוד(מופלטה שלישית) וכך הלאה עד שנוצרת לך ערימה גבוהה של מופלטות חמות
זה נשמע פשוט, אבל זה ממש קשה ליצור ולהחזיק שכבה דקה מאוד של בצק שומני כל כך.
בהצלחה
|
ניראה לי שאני יוותר על זה ופשוט הילך לאיזה מרוקאי מהשכונה.
הרי זה מניהג לקבל אותי לא?