View Single Post
ישן 02-11-05, 10:14   # 1
hi_sorie
חבר וותיק

מיני פרופיל

hi_sorie לא מחובר  

הרבה דברים שרציתי להגיד והאשכול של mr build היה הקש ששבר את גב הגמל .

תגובה להודעה של mr build בקשר למתכנתים :

תשמע ידידי ,
באת אלי לתוכנת המסרים וביקשת בסביבות ה 8 מערכות כמו :

תחרות אתרים .
מנועי חיפוש באתר .
מערכת העלאת קבצים .
סקר .
בנייה של 8 אתרים.
פאנל ניהול .
עריכת תוכן של כל האתרים דרך הפאנל .
ועוד כמה , אני לא יפרט .

אמרו שאתה חברה או לא חברה , בשבילי זה לא משנה , אני עובד X שעות על כל מערכת , אני מחשב שאני לוקח 30 ש"ח לשעת עבודה , אז אני עושה X*30 = ומציג לך את המחיר .

יש כאלה אנשים שרוצים לדעת מחיר לפני זה , אין בעיה .
אני לוקח בערך את הזמן שאני מעריך שיקח לי מכפיל ב 30 ומציג את המחיר - לטוב או לרע ( ז"א גם אם לוקח לי יותר זמן או פחות ) אני נשאר באותו מחיר מוסכם.

אז שאתה פונה למתכנת כמוני ( ופנית ) הצגתי לך מחירים זולים מאוד , אך אתה רצית את המערכות בתעריף כמעט חינמי .

עכשיו משהו שרציתי להגיד מזמן לכל הוסטס :

עשיתם את קהילת המתכנתים עבדים שלכם ,
אתם מצפים שבתשלום סימלי של 200 ש"ח נגיד לתיכנות , אתם תקבלו פורטלים ומערכות מתקדמות .
זה לא הולך ככה , לעשות מערכת לאתר , שתהיה מאובטחת , מתקדמת , בעלת אפשרויות מתקדמות לוקח זמן והרבה חשיבה , לפחות תתגמלו את המכנת כראוי .

לא יודע למה אבל שפונה אלי בנאדם אני מרגיש כאילו הוא תוקף אותי אם הצעתי לו למשל 500 ש"ח על תיכנות מערכת פורטלים,
וזה לא נעים .

לפי דעתי תשנו את הגישה שלכם ומהר .

בנוסף , רציתי לומר עוד דבר :

נמאס שכל בנאדם שלא מבין מהחיים שלו הורס עיסקאות ומעליל עלילות שווא .
למשל באשכול שלי בהצעות "מציע עבודות שעשיתי שיכולות להיות יעילות חברות איחסון ."
בא לשם ילד בשם רפי בכינוי k.machine , ומאשים אותי בלי בסיס וידע בתיכנות שאני כתבתי את הדמו ב HTML ורק שיניתי סיומת ל PHP ...

נו רפי , תעשה לי טובה , אתה מציאותי ? כאילו מה שרשמת זה אמיתי ?
עכשיו תראו איך זה נכון הדבר הזה שטיפש שזורק אבן לבאר גם 1000 חכמים לא יכולים להוציא אותו , כל המתכנתים הסבירו לו שמה שהוא אומר חסר בסיס ולא נכון ובכל זאת בא אלי בנאדם לאייסיקיו רצה למכור , אמרתי לו מחיר , אמר לי מה ? בשביל HTML אני ישלם כל כך הרבה כסף ?

לפי דעתי במצב כזה של הריסת עיסקה , הורס העיסקה צריך לקבל עונש וכל ההודעות שקשורות למה שהוא כתב באשכול צריכות להימחק .

מצטער מראש שזה כל כך ארוך וכזה סתם לא קשור , אבל הייתי חייב להוציא את זה .
תודה ויום טוב !
חי .