גם לי זה קרה עם ליאור, זה היה לפני חצי שנה לערך, אני וחברים שלי הזמנו
שרת משחק ל-CS 1.5 ב-80 שקל ל-14 שחקנים, רק יומיים אחרי ההפקדה אדון ליאור החליט שהוא עונה בטלפון, זה היה בצהריים, והוא אמר שהוא יחזור מהעבודה בשמונה הוא יעשה לנו את זה, באותו יום הוא לא עשה את זה, פשוט לא ענה או שלא היה לו כח אני לא זוכר,
בקיצור יום למחרת שוב בצהריים מתקשרים הוא עונה אמר לי שהוא יחזור מהעבודה,
חזר מהעבודה הפעם נוצר קשר, הוא הריץ לי תשרת משחק והשרת לא עבד, הראתי לו את השגיאה
שהשרת נותן שמנסים להתחבר, והוא לא ידע מה לעשות, אמר שנחכה לטכנאי, וככה משך עוד יומיים,
כעבור יומים שלא הגיע הטכנאי היה לי עוד סרבר של 1.5 והצעתי לו לקחת ממנו כמה קבצים שאולי יעזרו [ואני מצטער על זה זו הייתה טעות על אחריותו להריץ תשרת].
בקיצור הוא אמר שהוא מוריד תקבצים ואז יעלה אותם לשרת שלו, ויעבוד, במשך 6 ימים בטלפון
הוא אמר שהמחשב עכשיו בטעינה והוא מוריד \ מעלה תקבצים, עד שנמאס לנו ואמרנו שניקנה שרת ממקום אחר, ורצינו החזר כספי, הוא אמר שאי אפשר לקבל החזר כספי אלא רק "זיכוי" למוצרים אחרים שיש לו באתר, לא רצינו כלום לבנתיים, וקנינו לבנתיים מחברת BestServ שד"א הייתה פשוט שיגאון ומעולה, שבוע אחרי שאנחנו משחקים בסרבר להנעתנו, אני רואה סרבר של ליאור, שהוא עובד,
אמרתי לעצמי שבסוף החודש של השרת הזה אני אתקשר אליו ואבקש שיריץ לי שרת כזיכוי, כמובן שבהתחלה הוא לא זכר מי אני ועל מה אני מדבר עד שהזכרתי לך בכח והוא אמר שלא מקבלים זיכוי חודש אחרי, פשוט נמאס לנו ועזבנו אותו..
לסיכום
בכל השיחות הגענו למצב שליאור צועק עלינו בטלפון + המון זמן שתופסים אותו [אם בכלל], פשוט להתרחק מאנשים כאלה.
תמיד ניסה להתחמק ולא עשה כלום בשביל הלקוחות שלו ונשאר עם הכסף לעצמו.
עמרי.
|