ציטוט:
נכתב במקור על ידי Flash@Man
ואתה רק מוכיח לי שעדיין לא התבגרת..
רדיואים קמים ונופלים היום הסיבה העיקרית שרדיו אין נסגר היא מחוסר זמן של המנהלים להמשיך ולהחזיק את הרדיו וזה דורש זמן.
בנוסף חלק נכבד מהשדרנים המובילים שלנו התגייסו לצבא מה שגם השפיע על תפקוד לוח השידורים ועל הרדיו עצמו.
אנשים יכולים להגיד עלי מה שהם רוצים אני יודע מה אני ומי אני ופוזהיסט זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עלי.
אז דימה לא התקבלת לרדיו בתור שדרן וחוץ ממפרסם לא יכולנו למצוא לך תפקיד אחר זו סיבה שאתה עכשיו משפיל את עצמך בדיבורי שפל והתבטאויות?
מי אתה שתקבע אם רדיו אין יפתח או לא? אתה בחיים לא היית במסגרת הניהולית אתה לא יודע איך הדברים בכלל מתנהלים ומי מנהל אותם בכל הנוגע לרדיו אתה 0 מוחלט וממש אין לך זכות לבוא ולהגיד מה היה רדיו אין ומה הוא יהיה.
|
לא התקבלתי? אני בכלל ניסיתי להתקבל איי פעם? שלחתי פיילוט? אני לא זוכר דבר כזה בכלל.
משפיל את עצמי? היחיד שמשפיל את עצמו זה אתה, אמנם לא הייתי בסגל הניהול, אבל התפקיד שעשיתי הספיק לי כדי לדעת על המערכת הניהול הפגומה שהייתה לכם. אין לי זכות דיבור? הרדיו שלך לא קיים ואתה לא מנהל אותו יותר אז יש לי את הזכות המלאה לומר את דעתי, יש לך בעיה עם זה? תתמודד.
אגב עוד משהו, אתה בנאדם שלא יודע לקבל ביקורת, מי שמביא עליך ביקורת אתה ישר מתנפל עליו כמו אריה על טרף.
מנהל שלא יודע לקבל ביקורת לא יכול לנהל שום דבר בצורה תקינה (וזה כולל גם רדיו).