View Single Post
ישן 18-03-07, 22:33   # 19
Omri Shalev
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Omri Shalev שלח הודעה באמצעות MSN אל Omri Shalev

Omri Shalev לא מחובר  

חחחחח...
זה ממכר אם אתה מעשן במשך שבועיים ברצף יום יום בערך 4 ראשים כמו שאני עושה אני לא יכול בלי חחח

עכשיו תראה,

אתה לוקח תכד, ממלא מים לא עד הסוף כמובן, עד שהצינור של הנרגילה טובל במים משהו כמו 2 סנטימטר, מחבר את הצינור שמעשנים.

עכשיו לעניין הטבק, בשביל שתהנה מהראש אתה מכין תעשה ככה:
תיקח את הטבק שקנית, תפורר אותו איכשהו שלא יהיה דבוק כמו שהוא מגיע, שיהיה מפורר אתה יודע, לא גרוס אלא מפורר מאורר כזה, אחרי שעשית את זה פשוט מאוד תיקח כמות מסוימת אל תעמיס על הראש עצמו והכי חשוב אבל באמת הכי חשוב! אל תדחס את הטבק!

קח חתיכת נייר כסף מכובדת משהו כמו 7 סנטימטר על 7 סנטימטר ותעטוף את הראש.
תיקח קיסם ותתחיל לעשות חורים ממש קטנים אבל כל השטח של הראש, לבסוף תחבר את הראש לנרגילה, תיקח את המלקחים תצא למרפסת או לכניסה תיקח איתך בדרך גחל ומצית ותדליק את הגחל עכשיו משהו בקשר לגחל אל תשאף את העשן כי זה מסרטן.

אחרי שהדלקת את הגחל שים אותו במרכז הראש שהכנת מקודם ויאללה תתחיל לסחוב, אם אתה מרגיש שקשה לך לסחוב שמת יותר מדי מים, אם אתה מרגיש שקל לך כנראה שיש פחות מדי מים ותוסיף ממש קצת, אם אתה רוצה הרבה עשן, תשאף בשתי דקות הראשונות כאילו אתה שואב אבק, ממש חזק ... וזהו...ואז רגיל ותזכור במשך כל הזמן שאתה מעשן עד שהטבק נשרף תדאג להעביר את הגחל כל פעם למקום אחר על הראש.

מקווה שהבנת.
מחר או מחרותיים אני יצלם לך משהו.
אתה יכול ליצור איתי קשר:
Msn: Omrishalev@Bezeqint.Net

אני יכול לעזור לך אם תרצה