ציטוט:
נכתב במקור על ידי Israkal.net
עוד פעם חוסר אמון מוחלט? קראת את ההודעה שלי בכלל?
כתבתי שאנחנו עובדים דרך חברה רשומה והיא לא בשם ישראקל. ישראקל הוא שם ייצוגי בלבד.
אני לא חושב שאני צריך לציין לך בפומבי בפורום את שם החברה שדרכה אני עובד או פרטים כלשהם עליה. אם קיבלתי אישור של עסק רשום תסמוך על HOSTS שהם חקרו וקיבלו את כל ההוכחות הדרושות לכך שאנחנו עובדים דרך עסק חוקי ורשום ושיש לנו אישור לכך.
BestPoint, אני מסכים איתך ב-100%. תגובה כמו שלכם עוזרת פי אלף מאשר "בהצלחה" שלא תורמת לשום דבר או תגובה כמו "עיצוב יפה".
אבל כמו שאמרתי, יש צורה להגיד את הדברים בשביל שיהיה אפשר להתייחס אליהם.
בכל מקרה,
תודה רבה על כל התגובות של כולם, נשתדל להפיק מהן את המקסימום.
|
ואני אגיד שוב כי כנראה שאתה באמת לא קורא מה שאני כותב, יש הבדל ענק בין עסק לחברה, אם אתם עסק, תציגו את עצמכם כעסק כאן ובאתר, אם אתם חברה, תציגו את עצמכם כחברה כאן ובאתר... לא יכול להיות שכאן אתה אומר שאתה עסק ובאתר כתוב שאתה חברה, זה דברים שונים לגמרי.. זה כמו שאני אגיד לך שאני כדורגלן בהפועל וכדורגלן בביתר, זה לא עובד ככה..
אם קיבלת אישור להיות עסק, זה לא אומר שאתה חברה, זה אומר שאתה עסק - התשובה בגוף השאלה שלך..
אתה כנראה לא קורא מה אני אומר, אף אחד לא אמר שאתה לא עסק או חברה, רק אמרתי שתבדוק מה אתה ותציג את זה ככה, לא יכול להיות שבחלק מהמקומות אתה עסק ובחלק אתה חברה.. כמו שכבר אמרתי למעלה, זה לא אפשרי
דיי לחשוב שכל מה שאומרים כאן זה כדי להכנס בכם
אין לי שום אינטרס להכנס בך, תאמין לי שאני לא צריך את הלקוחות שלך או של כל בן אדם אחר כאן..
אני פה בשביל לתרום ולעזור, לא בשביל לבזבז את הזמן שלי על מישהו שלא מוכן לקרוא מה אני כותב ומגיב לי כמה פעמים אותה תשובה, שבכלל לא מבוססת על מה שכתבתי בהודעה שלי..
אז בסדר, אתה לא רוצה לקבל ביקורת, אל תכתוב שאתה מחפש ביקורות ולא תקבל. תציין בהודעה "אני מעוניין בביקורות רק אם יכתבו לי בהצלחה" ולא אני ולא דניאל נתערב..
שיהיה לך יום טוב, אני סיימתי לנסות להתווכח ולעזור למישהו שלא מוכן להקשיב בכלל