ציטוט:
נכתב במקור על ידי Expert-Serv.Co.iL
יש ויש.. VB זאת מערכת דיי יפה ומקצועית ולכן פורומים גדולים אוהבים לקחת אותה כמו FXP שלך.. ו אליקומפ לשעבר.. בכל אופן, כמובן שידוע שבזמנו אין כמו IPB, הוא כבש את הארץ וזה ברור, IPB מערכת קלילה, יפה ונוחה.. אך PHPBB לא משהו מבחינת יופי ונוחות.
|
IPB "כבשה" ישראל רק בגלל שהופצה מערכת 1.3.1 בחינם.
המערכת הזאת מיושנת, מלאה בפרצות אבטחה וכיום לדעתי לא שווה גרוש (אפילו אם היא בחינם לא שווה להשקיע).
לדעתי מי שמחפש לפתוח לעצמו פורום בלי לזרוק כסף זה רק PHPBB 3.
מערכת קלילה נוחה וחמודה.
אגב,
יש לי ניסיון גם עם VB 3.6.5 וגם עם IPB 2.2.2.
אני יכול להגיד לך שמבחינת משאבים VB לוקחת קצת יותר אבל יש בה כמה פ'יצרים חמודים.
אגב IPB לא רק שלוחקת פחות משאבים גם הרבה יותר טובה מבחינת אבטחה (מכילה אנטי וירוס מובנה, וכו' וכו'), גם העיצוב...
אבל השמועות אומרות שVB 4 יוצאת בעתיד הקרוב - רחוק ואני רוצה לראות תוצאות
עריכה:
אגב שי, משימה זדונית זו לא, באמת מתאהבים בVB כשרואים אותה (אולי העיצוב לא כזה מרשים) אבל הלוח בקרה פשוט מלא באפשרויות...אני הייתי משנה קצת את התפריטים המסורבלים (במיוחד את התפריט שכולל בתוכו קטגוריות - הגדרות מערכת), מעביר את הסנן מילים לאיזור אחר (אולי אפילו פותח לו קטגוריה חדשה), בקיצור מבחינת נוחות ושליטה - IPB וגם מבחינת העיצוב.
VB יותר לעסקים ואנשים שרוצים לשדר רשמיות כי IPB היא כמו גימיק כזה צעצוע נחמד שעולה הרבה כסף

ואממ באבטחה של שניהם לא ייצא לי להתעסק (בגלל שאני לא מבין גדול) אבל אשמח אם מישהו שמבין עניין ייכתוב כאן את דעתו