View Single Post
ישן 14-03-07, 23:07   # 16
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי d(( -_- ))b yaiR צפה בהודעה
שמע ארז מרוצה עם vBulletin והוא מוכן לשלם כמה שיעלה לו בשביל לשמור על אותה מערכת כי הוא התאהב בה. אבל קח בן אדם כמו ארז, הוא כבר לא ילד לא מזמן הוא החליף קידומת ((:
ארז יכול להחזיק מבחינה כלכלית כזה דבר ובאמת מהיום הראשון שאני מכיר אותו אני רק מפרגן לו על זה אבל באותה מידה של ההוצאות להחזיק כזאת מערכות היינו יכולים לעמוד על יותר הכנסות אם רק היינו חושבים בעבר בצורה הגיונית יותר לשמירה על משאבים.
פתחתי את האשכול הזה מניסיון מר מבחינת משאבים, אולי ללמד אחרים שכבד כן יכולים לעשות שינוי.
לשנות מערכת פורומים כמו fxp למערכת אחרת (ועוד מערכת חינמית) זה סיפור מטורף שכנראה לא יצא לפועל במילניום הקרוב (:
אם עושים את זה נכון, זה לא צריך לקחת הרבה זמן (כמובן שאני מדבר בימים/שבועות ולא בשעות)...כי בכל זאת..אני מניח שזה כמה מאות מגות או אפילו ג'יגה+ של מסד..

ושוב, אנחנו מדברים על זה שהתחליפים לא בהכרח טובים (מבחינת אבטחה ונוחות) ולקנות אחת יחודית ממתכנת זה לא עסק זול אם אתה פותח אתר שלא בטוח יצליח..לא תמיד כדאי לקחת את הסיכון..
בקיצור, כל אחד יעשה את הבחירה שלו ..

בקשר לשותף שלך..לדעתי זאת משימה זדונית של מפתחי VB...הם מהפנטים את הלקוחות בשביל שהם לא יוכלו להתנתק מהמערכת...
  Reply With Quote