ציטוט:
נכתב במקור על ידי d(( -_- ))b yaiR
אוקי נניח והיא כזאת נוחה.
באיזה מחיר אתם מוכנים לשלם על אותה נוחות?
בעבר אנשים לא היו מוכנים לארח פורמי DC בפורמט cgi perl בגלל העומס אבל מניסיון אישי (אין לי מדד לבדוק את זה) אני מאמין ש-vbulletin בהתאם לכמות מחוברים גדולה, בעצם - ענקית הרבה יותר כבדה לשרת.
כשאתם מרימים אתר גדול שיש לו פוטנציאל לגדול ולצמוח צריך לקחת בחשבון את הוצאות השרת ונכון להיום במצב הנוכחי שלי ושל השותף שלי לא מדובר בהוצאות של כמה מאות שקלים, או כמה אלפי שקלים, כבר עברנו את ההוצאות של העשרות אלפים.
לא כל אחד יכול לעמוד בתקציבים מטורפים כאלה במיוחד שמדובר בחבר'ה צעירים.
|
שוב, יאיר, אני אישית לא החזקתי פורום, אני לא יודע את ההוצאות אבל אני בטוח שהם גדולות...VB הוא די בזבזני במשאבים (כששמעתי כמה המסד של הפורום הזה שוקל..לא האמנתי בהתחלה...) אבל איזה מחיר תשלם אם יפרצו לך ולא יהיה לך גיבוי?...
אגב, עכשיו יוצא בPHPBB את אולי המערכת החינמית שהכי תתקרב לVB בזמן הקרוב, אולי היא יותר חסכונית במשאבים, תבדוק את זה....ואולי תמיר מVB לPHPBB 3.
אבל אז שוב תעלה השאלה של אבטחה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי d(( -_- ))b yaiR
שמע, תאכלס מה צריכה מערכת פורומים לעשות?
לאפשר למשתמשים לפתוח הודעות, למשתמשים אחרים להגיב להם ולמנהלים לשמור על סדר.
אני כמשתמש במערכת לא נוח לי שיש כל כך הרבה אפשרויות ופיצ'רים, אני אוהב דברים בצורה פשוטה ונוחה (iPOD לדוגמא).
אני אתן לך דוגמא, רציתי לפתוח מערכת פורומים משלי לא מזמן בנושא מוזיקה איך שהתקנתי את המערכת ונכנסתי לפאנל ניהול קיבלתי שוק מטורף. להתמחות בפאנל הניהול של vBulletin ולהבין איך הכל עובד זה אשכרה מקצוע.
|
אז תשלם למתכנת כסף (ברוב המקרים בשביל עבודה טובה הרבה כסף)...תסמוך על זה שהיא תהיה מספיק מאובטחת...וזה אולי הפתרון הכי טוב שאני יכול להציע לך.