View Single Post
ישן 02-03-07, 12:41   # 6
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

היי,
לגבי כמה דברים שנאמרו פה -
1. תאי, אני לפי הציטוט שהבאת (ותודה שהבאת, חסכת ממני להביא) אומר כי אני מבצע גיבויי יומי ללקוחות על גבי השרת הקיים. אבל! אני לא מחוייב לגיבוי עצמו.
אם הגיבוי נמחק ע"י הלקוח עצמו אני מחוייב לו? לא, כנ"ל במקרה הזה.
כן, תאי, לא, אתה צריך להבין שזה לא אני זה שגרם לבעיה, וגם לא חומרה (כנראה בעיית מתח בחווה...דבר שאי אפשר להוכיח מולם).

2.
ציטוט:
אגב אני הייתי שואל בפורום של ההפצה / מחפש שם קצת מידע על השגיאה..הבנתי kernel panic אבל יש כמה סיבות לזה אז לדעתי אלה שבאמת מבינים (ואני לא מזלזל פה באף אחד) יוכלו לפתור את הבעייה.
תאמין לי שטובי הטכנאים ניסו לסדר את הבעיה...ואם אתה חושב על גוגל, סרקנו את גוגל על פני כל עמודיו ודפיו כבר 3 פעמים...

3. תאי, כשאמרתי שרק מי ששילם לגיבוי מקבל אותו - התכוונתי למי ששילם לכך שיהיה גיבוי נוסף מאשר הגיבוי היומי על השרת הקיים יהיה גם בשרת אחר בחווה אחרת - נפרד לחלוטין.
רוצה גם דבר כזה? תשלם.

מצד אחד הלקוחות תמיד טוענים שהמחירים של החבילות גבוההות, מצד שני הם רוצים הכל...
אם אני אוסיף גם גיבוי לשרת מרוחק כתוספת לחבילה - העלאת מחיר החבילה, ואז הלקוח יתלונן על מחיר גבוה.
אין אפס, מי שרוצה לשלם על גיבוי לשרת מרוחק צריך להוסיף כסף.
על אחת כמה וכמה שבכלל הגיבוי היומי שקיבלתם על השרת הקיים היה בחינם מה שאמור להיות בתשלום.

היום/יום ראשון הארדיסק ישלח לשחזור...נקווה לתוצאות חיוביות.

ציטוט:
עצם זה שהוא אומר שהוא לא "מתקפל" כבר אומר משהו,
אני חוזר ואומר, כל אחד מהלקוחות יקבל את הזמן שלו הוא התחייב (עפ"י התשלום).

כן, אנחנו לא פורשים...במידה והחומר ישמר/לא ישמר אנחנו עדיין נשאר באוויר - רק טובים יותר וחכמים יותר.

כן, כל הלקוחות שנמצאים בהוסטס, יש שרת חלופי על אותו האיפי כדי למנוע עדכוני DNS, מי שמעוניין בשרת חלופי, שישלח לי באיסי/מסן/פלא הודעה/יתקשר ויביא הפרטים.

המשך יום נעים וחג פורים שמח!.

עריכה: אם אחד מהמנהלים חושב לנעול את האשכול בגלל שמיצה עצמו אני מבקש שלא יינעל...זו הדרך שלי להעביר ללקוחות פה את ההודעות (חוץ מבאיסי מסן ומיילים).
כן, אני גם רואה את הביקורת הזאת לא כטובה ולא כרעה אלא כבונה (סתם לדעת פותח האשכול).

אי-מייל: admin at freshserv.net.