ציטוט:
יש הרבה הרגשות יותר טובות מההרגשה של תרומה למדינה. אם המדינה הייתה מחזירה באותה מטבע הסיפור היה שונה.
|
שם זין על המדינה הזאת, אני אוהב את הארץ הזאת...יש הבדל עצום.
וכל החרטטנים שאומרים "לך לקרבי איך תתרום בתור ג'ובניק" לא מבינים כלום מהחיים שלהם אז עדיף שתרגיעו.
ציטוט:
אין אחד שהיה קרבי ולא התחרט על זה כמה פעמים במהלך השירות שלו
|
יש רגעים, אבל אתה לא מתחרט בגלל המצב של סיכון חיים אתה פשוט חושב שאתה מבזבז את החיים שלך שם אבל במבט לאחור ואפילו כמה חודשים לאחר הגיוס אין שום חרטה (לפחות לי לא הייתה).
ציטוט:
אם ארצה קרבי - אקבל .
למה ? כי אין דבר העומד בפני הרצון .
|
יש הרבה דברים

אבל אם תבחר לנסות אז בהצלחה.
ציטוט:
לגבי חברים ואנשים שתכיר, אני מסכים איתך חלקית. זה שאנשים בחרא ביחד זה מקרב מאד, אין שום דבר להגיד על זה. אבל מה גורם לך לחשוב שכג'ובניק לא תכיר אנשים חדשים? בכל מסגרת חדשה שתיהיה בה תכיר אנשים חדשים. ותאמין לי, לשמור על קשרים אחרי שמסגרת נגמרת זה לא דבר קל. כל אחד והעיסוקים שלו והדברים שלו. יהיה מה שיהיה, זה לא יהיה אותו הדבר.
|
תתפלא, אפשר לשמור על קשר אם רק רוצים.
ושוב, קראו את תגובותי ותראו שאני כלל לא מזלזל באף תפקיד בצבא אך לדעתי בתור חייל קרבי אתה יכול להתחבר הרבה יותר לאנשים ולא בגלל שאתם באותו "חרא"- שבנאדם יסכן את החיים שלו בשבילך (מה שאני בספק אם חייל בבסיס השלישות בר"ג למשל עושה), שבנאדם שהיה שסגר שלוש שבתות כבר יסגור עוד שבת כדי שאתה תצא, שגונבים לך קסדה למשל ומישהו ילך למחלקה השנייה לדפוק להם אחת....ואחרי עוד 1001 דברים כאלה החיבור שנוצר הוא ענק. לא סתם הומצא הצירוף "אחוות לוחמים".