ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze
רוב התגובות שלכם פה מתיחסות רק לעסקים, תגיבו גם לגבי פרילנסרים (מתכנתים\מעצבים\מקדמי אתרים וכו').
שאולי, אני ממש לא חושב שהם סיכמו את הנושא. יש כאלה שרק רוצים לצבור נסיון כעסק מתחיל, יש כאלה שעושים את זה כדי להוכיח שיש להם גדול יותר מלאחר ויש כאלה שבאמת מתפרנסים מזה.
עסקים באמת צריכים לחשוב להתפתח תמיד אבל כשחלק לא קטן מהאנשים שמנהלים כאן הם בני 18 ומטה, אי אפשר לעשות את זה.
alm, אפילו עסקים חכמים, להתחיל מקטן בתחום הזה זאת לא משימה קלה בכלל. להתחיל משרת שניים ולהגיע ל-100 שרתים זה לא פשוט. אני לא חושב שבאמת יש כאן אנשים שלמדו מנהל עסקים והחליטו להרים עסק שכזה (תקנו אותי אם אני טועה וכן יש כאן מישהו כזה).
|
תראה יש פה כישרונות והרבה..רק החברים פה מתחת ל18 הצבא לפנייהם אני מניח שהם יעשו צבא העניין ישכח משהו.לא כולם יחזרו למקום שממנו הם באו חלקם ילכו ללימודים מקצועיים ואני מניח שיתפתחו בהתאם.
כמו שאמרת אתה מתעסק עם הגרפיקה בתור תחביב.יש פה חברים עם כשרונות מעולים אבל הם לוקחים מחירים נמוכים מאוד! שזה מראה שמה שהם עוסקים בו הוא תחביב,למרות שזאת לא המטרה אבל זהו הרושם.
המחירים פה של עיצובים ותיכנותים לא ממש מראים על כוונה להתפתח למרות שזה מה שחלקם אם לא רובם מעוניינים.
שורה תחתונה כמו שאמרת אין פה אנשים שלמדו מנהל עסקים;זה אומר את הכל לדעתי..
אני מקווה פה בשביל כל החברה שיהיה להם המון המון הצלחה!