אשכול: מי עבר ל- Vista
View Single Post
ישן 11-02-07, 16:52   # 60
omaniusd
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

omaniusd לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
זהו עכשיו ממש הכנסת לי.
אם באמת יש לך ניסיון בVista, אז אין לך ניסיון בXP.
אתה לא מפסיק לאמר שטויות, ואם תמשיך זה לא יהפוך אותן לאמת.
הדרך היחידה שVista תגבר על XP מבחינת ביצועים היא כאשר שתי המערכות במצב שהן לא צורכות 100% ממשאבי החומרה, וזה לא קורה על מחשבים שדוברו כאן בנושא.
ויסטה, בשימוש ביתי, לא תנצל את מלוא החומרה של המחשבים שהוזכרו פה בנושא. ב MS Developer Academy, הייתה פינה שבה הוצגו מחשבים מדורות קודמים שמריצים Windows Vista. בינהם, מחשבים עם 1GHZ ו 512MB RAM, שהריצו Windows Vista Ultimate בצורה מצויינת. נכון, בלי Aero Glass, אבל עדיין זה עובד ועובד טוב. למעשה, המחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא לא מחשב שעונה על התנאים שלך להרצת ויסטה, ועדיין עובד מצויין יותר טוב מכפי שהוא עבד עם XP.

אני לא עומד להיכנס לוויכוחים על ענייני ביצועים, אני מבין שלתפיסתך ויסטה דורשת מחשבים שלא נפוצים עדיין בשוק, והיא באמת נבנתה בתכנון שתרוץ על אותם מחשבים בצורה אופטימלית. אבל גם על מחשבים של היום, וגם על מחשבים ישנים יותר, עדיין Vista היא המערכת האולטימטיבית.
ברוב המקרים, כשמתייעצים איתי לגבי שדרוג ל Vista, אני שומע מפרטים שבהחלט יכולים לעבוד איתה מצויין אולם המגבלה היחידה שמונעת מאותם אנשים לשדרג זה המחיר - טיעון שאני לא יכול להתמודד מולו.
  Reply With Quote